Back from Fashion Week – outfit

Hejsa mine søde læsere.

Jeg håber ikke I har savnet mig alt for meget? Jeg beklager, at jeg ikke har opdateret den sidste uges tid, men jeg har naturligvis været til FASHION WEEK! Og det har været helt fantastisk! Jeg håber I har fulgt med på min instagram? Hvis ikke, så kan I stadig nå det; LiseVejnoe.

Det har været nogle fantastiske dage, som jeg glæder mig til at fortælle jer alt om! Men ikke i dag. I dag har jeg haft fuld gang i at pakke ud, rydde op og få styr på det sidste fra cph fw – I kan jo følge med i alle showanmeldelser, events, streetstyle og meget mere fra modeugen på www.jegelskermode.dk – Denne gang var vi intet mindre end 10 redaktionsmedlemmer fra JEM afsted :)!!!

I dag har jeg dog skiftet de høje hæle ud med flade Converse, og åh hvor havde mine fødder bare brug for det! Jeg er hoppet i min skønne nye shortse-dragt fra JUST A GIRL. Den er SÅ smuk, comfy og kan bruges til alt! I dag har jeg stylet den sådan lidt sporty, afslappet (perfekt til en søndag) – men den kan seriøst styles til alt! For et par uger siden havde jeg den på i byen med stiletter og masser af smykker… Jeg skal nok vise jer alle de skønne måder den kan styles på en dag, men i dag får I det sporty look :) Jeg håber I kan lide det :)

Dagens outfit, søndag 11.08.13:

Shorts-suit: Just A Girl / Key-chain: Sei Mei / Øreringe: H&M / Sko: Converse All Stars. 

Jeg elsker den sorte shortse-dragt, bl.a. på grund af den fine detalje med see-through for oven. I kan købe den til 329,- hos justagirlsj.comDirekte link her :)

Rigtig god søndag til jer!

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Pingback: Outfit inspiration shortsedragt | Lises Blog

  2. Pingback: Converse! wtf… | Lises Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *