It’s my birthday // Bio-Oil give away

ens-2 img_5757 img_5761 img_5762 img_5760 img_5768 img_5770

Yay, it’s my birthday! I dag fylder jeg 27 år og er blevet forkælet med gaver fra morgenstunden af min dejlige kæreste. Senere i dag får jeg besøg af et par gode veninder og min kære lillebror :)

Jeg synes, at det er specielt at blive 27… Jeg er i slutningen af tyverne nu… Og selvom jeg ikke føler mig gammel (og ej heller mener at 27 år er gammelt), så har det alligevel udløst sådan nogle tanker alla “hvad skal der ske herfra”, “hvad vil jeg med mit liv”, “hvad skal jeg nå”… osv… Kender I det? Jeg ved sgu ikke helt, hvad jeg synes om det?

Men for nu vil jeg ligge mine grublerier på hylden og glæde mig over min fantastiske kæreste, min dejlige familie og mine vidunderlige venner. Og jeg vil glæde mig over mine fine gaver! … Men det er faktisk ikke kun mig, som skal have gaver i dag :) I anledning af min fødselsdag afholder jeg nemlig give away med et af mine yndlings produkter: Bio Oil. 

Jeg har tidligere skrevet om vidundermidlet Bio Oil her på bloggen. Det er en olie af PurCellin Oil, som er udviklet med inspiration fra naturen. Det er godt mod strækmærker, grimme ar, prigmentpletter, fine linjer og også rynker. For at Bio-Oil skal virke mod strækmærker, skal du sørge for at bruge det to gange dagligt i tre måneder – men herefter ser du altså også resultater :)

Bio Oil er en fast del af min beauty rutine og kan varmt anbefales… Det er også ét af de produkter, som I kære læsere sender mig flest spørgsmål omkring…

Det er derfor min store fornøjelse i dag at udlodde den ultimative selvforkælelsespakke: 125 ML Bio Oil (til en værdi af 199,95 DKK), to lækre sandfarvede og super bløde håndklæder samt en lækker læder-clutch fra Markberg. Den lækre fødselsdags-give away har en samlet værdi af 1.296,- og udloddes til én heldig vinder her på bloggen. For at deltage i konkurrencen skal jeg bede jer om følgende:
– Følg Lises Blog på Facebook: @LisesBlogDK – direkte link her
– Følg Bio Oil Danmark på Facebook: @Biooil.Danmark – direkte link her
– Kommenter på dette indlæg, at du har deltaget (Obs – find kommentarfeltet lige over overskriften på dette indlæg (der hvor der står kommentarer)). 

Jeg finder en vinder onsdag den 21. december og annoncerer ham/hende her på bloggen :) Husk også at deltage i min give away om et gavekort til Maid.dk, inden I smutter :) Klik her.

XO Lise 

Sponsoreret.

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Anne Mie Kirk Nielsen

  Stort tillykke med de 27 – det er jo ingen alder Det er da en alt for lækker præmie! Jeg fødte min lille pige for 3 måneder siden, så tænker at den olie må være helt perfekt til en træt morkrop

 2. Cecilie Holtze Jacobsen

  Håber du havde den bedste dag <3 Kunne være lækkert med lidt nyt olie her i den kold tid :-*

 3. Stort tillykke Lise, jeg krydser fingre :D <3

 4. Tillykke Lise! ✌️

 5. Charlotte Lang Hansen

  Tillykke med fødselsdagen i går og glædelig jul:)

 6. Tillykke med dagen, Lise! Og glædelig jul ❄️

 7. Tillykke :) Og jeg deltager :)

 8. Forsinket tillykke med fødselsdagen. Jeg deltager, da jeg længe har ønsket mig Bio-Oil og min kæreste og jeg mangler nye håndklæder – så denne præmie ville være skøn at vinde :)

  • Kære M. Mange tak for det. Held og lykke i konkurrence, og mange tak fordi du læser med. Rigtig god jul, når du kommer så langt. De bedste hilsner Lise

 9. Forsinket tillykke og glædelig jul! ⭐
  Deltager

 10. Stort tillykke med fødselsdag :) Så er du jo en julepige :) Jeg håber, du havde en dejlig dag og skønt at du blev forkælet, det har du også fortjent :)
  Jeg kender det godt, men i dag er man jo ung til man er 60 år, så vi har god tid endnu haha. Jeg glemmer nogle gange, at jeg er ved at være gammel og tænker tit, at jeg er da 21 (selv om det er jeg altså slet ikke, 26 mmhhk), hvorfor kan jeg ikke forklare hehe, men jeg føler mig nok ikke så gammel :D

  Tillykke med dine 27 år <3

  • Mange tak Maria. Og ja tak, jeg havde en rigtig dejlig dag.
   Haha åh, jeg kender det… Men ja, som du skriver, vi har altså god tid endnu ;)
   KH Lise

 11. Tillykke med fødselsdagen. Vi fejrede lige min datter i fredags.
  Jeg er kæmpe fan af bio Oil ❤️

  • Kære Anne-Marie, tak skal du havde :) og tillykke med din datter i fredags.
   Også mig! Bio-Oil er bare så fantastisk :) held og lykke i konkurrencen.
   KH Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *