Birthday guest // Outfit

IMG_1954 IMG_1955 IMG_1938 IMG_1957 IMG_1975 IMG_1976 IMG_1977 IMG_1969
Strik: Vero moda / Nederdel: Tommy Hilfiger / Strømpebuks: Festival Danmark / Pumps: Valentino / Taske: Pieces / Armbånd: Scent / Halskæde: ukendt / Ring: Prinsesse smykker / Øreringe: ukendt. 

Jeg modtager jo fra tid til anden strømper fra Sokkeposten.dk. Det har I sikkert allerede regnet ud – ud fra mine tidligere indlæg om Sokkeposten (se dem her). For nyligt dumpede disse grå strømpebukser ind af min døren. De er fra mærket ‘Festival Danmark’ som forhandles hos Sokkeposten. Først tænkte jeg egentlig; at dem kommer jeg aldrig i. Jeg bruger altid kun sorte eller neutrale nylonstrømper. Men så tænkte jeg også; lad det være en challenge! Den gode Emily Salomon er jo så god til udfordringer, så det måtte komme an på en prøve!

…Det resulterede i, at da min kæreste og jeg i lørdags skulle til fødselsdagsbrunch hos min veninde B, måtte jeg vride hovedet (og klædeskabet) for at finde på et outfit, som kunne fungere med de mørkegrå tights. Dette blev resultatet – og jeg synes faktisk, at de grå tights er ret fine, når de kommer på. Hvis I selv kunne tænke jer et par, findes de hos Sokkeposten til 99,- (direkte link her).

I ønskes en dejlig aften. Sov godt.
XO Lise

Indlægget er sponsoreret.

Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Så fint et outfit, er helt vild med dine stiletter :D Wauw

    / Liselotte

  2. Wauw… Du har da bare nogle fantastisk flotte strømpeben;-) Jeg kan se det er et ikke helt nyt indlæg men mon du kan huske hvordan de holdt i længden? Jeg er altid på jagt efter tyndere strømpebukser der har en vis holdbarhed. KH Hanne

    • Kære Hanne. Mange tak for din søde kommentar. Det er jo ved at være et stykke tid siden, som du også skriver ;) Så jeg kan ikke huske præcis hvor længe de holdte – men jeg mener kun, at jeg nåede at bruge dem 2 – 3 gange, inden de løb. De bedste hilsner Lise

  3. Du ser super ud i de strømpebukser – Har du set alle de gode tilbud der på sokkeposten? – Værd at give videre :-)
    https://sokkeposten.dk/produkt-kategori/festival-stroemper-hele-sortimentet/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *