Brand New!

Hej Kære Læsere! Og velkommen til min nye blog. Eller det er jo den samme. Men til det nye udseende i hvert fald! Jeg håber I kan lide det? Det har været en kamp at få det hele til at spille! Og jeg er da heller ikke helt færdig endnu, men jeg synes jeg er klar til at vise jer det! Så jeg beklager der har været lidt rod på siden her de sidste par dage, det skulle gerne være fikset nu! Har I set min flotte slider? Synes I ikke den er flot! Jeg skal have lavet nogle fleres slides, men det bliver ikke lige i dag.

Nå, men bloggens nye udseende er ikke det eneste nye tiltag jeg har lavet. Jeg har også lavet en facebook side til min blog! www.facebook.com/LisesBlogDK (der var en der allerede havde taget www.facebook.com/LisesBlog – MEGET IRRITERENDE!). Jeg håber rigtig meget I vil gå ind og like siden. Derinde vil jeg fremover smide rabatkoder, tips og lignende ind.

For at skyde det nye udseende og min nye facebook side godt i gang laver jeg en lille give away konkurrence! I kan vinde et super smukt SHIVA armbånd fra Chanti.dk til en værdi af 265 kr.! Alt I skal gøre er at like min facebook side, like Chanti’s facebookside og dele mit opslag. Vinderen trækkes næste søndag! Gogogo :)

foto 2

foto 3

foto 1

Du kan købe armbåndet på Chanti.dk her.

Held og lykke til jer alle sammen :) 

XOXO Lise

 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *