Bright White Smiles

Hej Mine Søde Læsere – og UNDSKYLD, at jeg bare har været helt væk fra bloggen det sidste stykke tid! 

Jeg har lidt travlt pt. med eksamensprojekter, revy og jegelskermode.dk – Hvor vi er i gang med at forberede magasin, det bliver godt! Glæd jer!

Derudover har jeg lige lagt lidt syg – Hvilket virkelig ikke passer mig! Jeg er ikke just typen der har tid til at være syg, så jeg har haft meget jeg skulle indhente. Men jeg har heldigvis også haft tid til at ses med mange dejlige mennesker, nyde kapsejlads, besøge Randers Storcenter, hygge med min mor, nyde min familie og ikke sidst men ikke mindst; så har jeg fået min skønne skønne lillebror hjem fra Indien – endelig!

…Ovenstående skal I dog nok få lov at høre mere om i den nærmeste fremtid. I dag vil jeg vise jer et nyt produkt, som jeg har fået lov at prøve – og jeg er HELT vild med det! Jeg har længe gerne villet have bleget tænder (fordi jeg er besat af et hvidt smil, det er det smukkeste i hele verden!), men efter at have konsulteret min smukke veninde Katrine, som læser til tandlæge, fandt jeg ud af at tandblegning hos tandlægen ikke just er sundt for bisserne. Når du får bleget tænder, får du faktisk slebet emaljen ned, hvilket gør tænderne hvidere – ja! Men til gengæld bliver de hurtigst gule igen, da du har mindre emalje til at beskytte dem. På den måde bliver det lidt skruen uden ende, da du oftere og oftere må tilbage til tandlægen for igen at få bleget tænder – og desuden er det bare røv dyrt! Derfor ingen tandblegning til mig. … Meeeen så blev jeg for nyligt introduceret til dette produkt: White Bright Smiles. Det er en blegningsgele, som man pensler på tænderne for at gøre dem hvidere – det skader hverken tænder eller tandkød! Jeg er vild med det! Jeg har brugt produktet 3 – 4 gange nu og jeg er SÅ glad for resultatet! Den er mega nem at bruge og så er den lille og fix, så man kan nemt have den med i tasken.

I kan se min lille introduktionsvideo til produktet her:

 

Bright White Smiles gelepennen kan købes hos www.haveitall.dk til 298, meeeen hvis I skriver ‘Lise’ i rabatfeltet får i den lige nu til 149,-    

Bright White Smiles pen – direkte link her.

Jeg er SÅ glad for den allerede! 

Forhandles hos www.haveitall.dk – lige nu får du den til 149,- hvis du skriver Lise i rabatfeltet :)

Nem at bruge! Husk at børste tænder og tørre dem med en serviet inden brug! 

Jubii! Fine hvide tænder! Og bare rolig produktet er EU godkendt! 

 

Total thumbs up herfra! Jeg er vild med det! Dejlig dag til jer :)
XOXO Lise

Indlægget er sponsoreret.

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Hejsa.
  Den butik du linker til, findes ikke mere.
  Jeg tænkte derfor om det ikke ville være relevant at opdaterer linket til et, som virker?
  Jeg har solgt tandblegningspenne i mange år, så håber på at du vil ændre linket til et til min butik: https://perfect-body.dk/tandblegningspen

  • Hej Patrick. Tak for din kommentar. Som du kan læse i indlægget, er det sponsoreret. Jeg kan derfor ikke ændre linket. Men send mig gerne en mail på lisev1989@live.dk, hvis du er interesseret i at snakke yderligere om et samarbejde her på bloggen.
   God weekend.

   De Bedste Hilsner
   Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *