CPH FW AW17: Trine Lindegaard show

Billede 01-02-2017 15.16.35 Trinelindegaard1 Billede 01-02-2017 15.15.16 Trinelindegaard2 Billede 01-02-2017 15.14.30 (1) Trinelindegaard3 Billede 01-02-2017 15.16.09

Greetings from Aarhus my dears. Simon og jeg er rejst til Aarhus for at deltage i et par fødselsdage og hygge med min fætter og hans smukke kæreste. Det hele går lidt slag i slag pt. – jeg smuttede direkte fra modeugen i går og videre til Aarhus. Hvilket desværre også betød, at jeg i år ikke havde mulighed for at deltage i CPH Finest’s afslutningsfest.. Det plejer ellers at være ret fint.

Men bare fordi jeg er smuttet fra modeugen, betyder det ikke, at modeugen skal stoppe her – og i hvert fald ikke for jer kære læsere. Jeg har nemlig stadig masser at vise jer og fortælle jer fra min omgang af Copenhagen Fashion Week… Så jeg håber, at I fortsat vil læse spændte med :)

I dag vil jeg gerne vise jer billeder fra Trine Lindegaards show på Søpavillonen i onsdags. Det er første gang jeg ser et af Trine Lindegaards shows – så jeg var ret spændt. Hendes kollektion er en form for socialt projekt og kaldes ‘Made in Ishøj‘. Den er udarbejdet i samarbejde med – og ud fra inspiration fra Produktionsskolen Møllen, Young Mob og ‘I Tråd med Verden’ (sidstnævnte er et socialt design- og håndarbejdsværksted for minoritetskvinder, som er en del af den boligsociale helhedsplan Vejleåparken). Idéerne bag kollektionen er at sætte et positivt fokus på fordomme i samfundet – hvor kultur, alder og etnicitet mødes.

Jeg kan rigtig godt lide tanken og humoren bag kollektionen. Og kollektionen var bestemt også både fin, farverig og sjov. Jeg synes, at lokationen for showet var helt forfærdelig! Og jeg forstår slet ikke, hvordan nogen kan finde på at holde et show hos Søpavillonen (også kaldet ‘Klamydiaslottet’). Men ved nærmere eftertanke, så tror og håber jeg, at der også er noget humor gemt bag dette valg.

I skal selvfølgelig ikke snydes for et par videoer fra showet. Rigtig god fornøjelse – og rigtig god weekend. 

XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *