DANSK Collective x Fonnesbech

Fonnesbech (1) Fonnesbech (2)
Mmmh… Simpelthen så laekker brunch til Dansk Collective!
Fonnesbech2
Smuk, smukkere, Fonnesbech!
foto 1 foto 4
Saet: Vintage / Sko: Planisphere / Oereringe: H&M – Jakken jeg holder er fra Fonnesbech.

Hejsa mine fine laesere. Jeg er SÅ glad for I foelger med! Der er stadig masser af modeuge jeg gerne vil dele med jer, så vi fortsaetter hvor vi slap i går.

I går fik jeg kort fortalt jer om DANSK Collective konceptet, hvis I ikke er bekendt med det, kan I laese indlaegget fra i går :) Se desuden mine tidligere DANSK Collective indlaeg fra de tidligere modeuger her & her & her.

…Men som fortalt i går, så var Janie og jeg torsdag i modeugen forbi DANSK Collective til en rigtig laekker brunch og et lille preview et udvalgte SS15 kollektioner. Her faldt jeg bl.a. over Fonnesbech’s GUDESMUKKE kollektion! Jeg må aerligt indroemme, at jeg kendte faktisk ikke brandet Fonnesbech foer, men hold nu kaeft hvor er det da bare min fejl! For gud hvor var toejet smukt og laekkert, og jeg har desuden fundet ud af, at maerket overhovedet ikke er et nyt brand. Tvaertimod er Fonnesbech grundlagt i 1847… Og dog, fordi Fonnesbech startede faktisk som en lille toejbutik i Koebenhavn og blev siden til et rigtig stort modehus. I 1970 besluttede man sig desvaerre for at udfase engagementet i modebranchen grundet oekonomi. Men her pr. august 2014 lanceres Fonnesbechs nye kollektion ‘A’ til SS15 med inspiration fra al erfaring og arv forretningen Fonnesbech har bragt med sig! Ret spaendene og ret laekkert! Det af kollektionen jeg så til DANSK Collective var jo gudesmukt! Og i maerkbar laekker kvalitet, gode materialer. Jeg er fuldstaendig solgt til jakken, jeg holder på billedet – den er for fin! Jeg må bare eje den!!! … Og også det fine lyseblå saet som Janie holder… Jamen alt var bare så fint!

Besoeg www.fonnesbech-cph.com

Hav en dejlig aften!
XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *