Det var den modeuge

1 2

Hejsa Kære Læsere og velkommen tilbage!

Først og fremmest; undskyld undskyld undskyld jeg bare har været total awol den sidste uge eller to. Jeg har flyttet – thats right, jeg er nu bosat i København! Og så har jeg naturligvis været til Københavns modeuge! Hvilket endnu engang har været intet mindre end fantastisk! Men nu er det tilbage til virkeligheden, efter en hel uge uden blogging og uden træning. Så i dag startede jeg dagen med 60 min. på løbebåndet (hvilket ikke gik særlig godt, så det var da deprimerende)… Heldigvis var motivationen for at gå hjem og spise sund mad efterfølgende det større… And here I am, back on my blog og glæder mig til at dele alle mine dejlige modeuge oplevelser med jer! Men i dag vil jeg bare starte med at sige HEJ jeg er tilbage. I morgen vil jeg tilgengæld glæde mig til at fortælle jer alt om modeblogprisen 2014, som fandt sted i tirsdags.

Hav en rigtig dejlig aften, jeg håber starten på ugen har været fantastisk!

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *