Elegant summer evenings – outfit

Elegant summer evenings
Asos ruskindstaskeL’Oreal neglelakBianco Footwear skoFinders Keepers kjoleVon Lotzbeck halskædeVon Lotzbeck øreringeVon Lotzbeck armbåndJhonny Loves Rosie bælte.

Godaften kære, smukke læsere. Jeg håber I har nydt det dejlige vejr i dag!? I må undskylde mit fravær disse dage. Jeg holder ferie og nyder det for fulde drag! Pt. nyder jeg gode venners selskab og har ladet mig lidt inspirere af vores lille sommeraften tam tam. Derfor har jeg smækket et lille inspirations-outfit sammen til jer – til de der lækre, elegante sommerfester, aftner og arrangementer.

Jeg har været forbi be-fashionable.com og finde smykkerne. De har så mange fine minimalistiske smykker – bl.a. fra brandet Von Lotzbeck. Specielt er jeg forelsket i øreringene/ørestikkerne ovenfor.

Kjolen er fundet hos en af mine favorit webshops – Byflou.com.

…En webshop som jeg ALDRIG kommer til at anbefale jer igen er Nelly.com (that’s right – I’m that bitter…). Jeg har simpelthen haft sådan en dårlig oplevelse med deres kundeservice for nyligt – og det er bestemt ikke mit ønske nogensinde, at sende jer kære læsere, venner, familie eller bare bekendte den vej og ud i den stykke stykke oplevelse. Jeg kan afsløre, at Nelly.com’s kundeservice primært består i 24-timers online ventetid på, at deres uhjælpsomme medarbejdere sender dig et svar om, at de ikke er interesseret i at hjælpe. “Men Lise hvad er problemet?” – Problemet var, at det for Nelly’s kundeservicemedarbejdere var helt umuligt at ændre leveringsadressen på min order (ja, også inden den blev bestilt). ..Men jaja, vi ved jo alle hvor svært det kan være at printe et ekstra pakkelabel ud. Jesus fucking christ, siger jeg bare!

Byflou.com og be-fashionable.com kan jeg tilgengæld varmt anbefale :)

Rigtig god aften og god sommer!
XO Lise 

Indlægget er sponsoreret

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *