Endelig et outfit indlæg

Hej mine søde læsere!

Pyh, er I også trætte i dag? Min buddy Nicolas og jeg sad oppe hele natten og så  Skywire Live with Nik Wallenda – og han klarede den fandeme! Men uff vi var nervøse! Og så måtte jeg tidligt op, da min seje søster skulle til kemi eksamen! Så lidt træt er jeg i dag… Til gengæld har jeg langt om længe taget mig sammen til at få knipset nogle outfitbilleder til jer. Så dem får I i dag. Jeg har min nye kjole på fra Just A Girl! Og jeg elsker den bare! I skal virkelig gøre jer selv en tjeneste og slå et smut forbi www.justagirlsj.com – der er SÅ mange smukke kjoler og jakker derinde, til ingen penge!!! Kjolen jeg har på i dag findes i maaange skønne farver og jeg tror da vis nok lige jeg skal have den i en farve mere eller to :)

www.justagirlsj.com

 

Og nu får I lov at se hvordan jeg havde stylet min lækre grå kjole i dag :)

Dagens Outfit 24.06.13

Kjole: Cherry Couture fra Just A Girl / Halskæde: Second Female / Blond Accessories, Second Female / Ørestikker: Gina Tricot / Læderjakke: Only / Ballerinaer: Wonders.

 

Det var det for i dag fra mig :) Hav en rigtig dejlig aften! og husk at følge mig på Bloglovin og Instagram (LiseVejnoe)

XOXO Lise

Follow on Bloglovin

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Pingback: Newest sandals | Lises Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *