Endelig et outfit of the day

IMG_4118 IMG_4143 IMG_4153

190114

Jakke: Second Female / Hue: Quick Silver / Bluse: InWear / Jeans: Dr. Denim / Halskæde: Pilgrim / Øreringe: Asos / Støvler: Vagabond. 

Hejsa Kære Læsere og rigtig glædelig søndag! 

Jeg håber I nyder dagen? Jeg har tilbragt weekenden i Nordjylland, og det er virkelig nærmest nordpolen jeg befinder mig på! Det er jo for vildt så meget sne der er heroppe ;) Nu ser jeg “Den eneste ene” med familien, det er altså bare en film jeg aldrig bliver træt af ;) Jeg håber I nyder de sneklædte outfit billeder, de er lidt sjældent med de outfitbilleder, jeg ved det godt and I am sorry – skal nok prøve at blive bedre.

Rigtig god søndag til jer!

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *