Goodiebox #Januar2018 – Min top 3

sponsoreretaffiliatelinks
Billede 28-01-2018 12.26.14
Billede 28-01-2018 12.26.29 Billede 28-01-2018 12.32.10 Billede 28-01-2018 12.32.26 Billede 28-01-2018 12.32.48 Billede 28-01-2018 12.33.24

Hej og rigtig dejlig søndag til jer søde læsere. Vi er så småt ved at være igennem det nye års første måned, og jeg ved ikke med jer, men jeg må nok indrømme; at jeg er ikke kommet i gang med alle de der nye og gode vaner, som jeg ellers havde ambitioner om ved årsskiftet… Hvordan står det til hos jer?

Én god ting, som jeg vil anbefale jer i 2018, hvis I ikke allerede er hoppet med på holdet, og som intet har med træning og slankekurer at gøre, er at tilmelde jer Goodiebox! Det er nemlig månedlig selvforkælelse på fineste vis, til dig og mig som har en travl hverdag – og ofte kan glemme at gøre noget lidt lækkert for os selv, når den ene dag tager den anden. Herudover, giver Goodiebox dig mulighed for at prøve nye og spændende brands og produkter af, uden du selv skal lægge mange kræfter i at undersøge og opsøge dem.

I dagens blogindlæg har jeg udvalgte mine tre favoritter fra januar måneds goodiebox, som jeg gerne vil dele med jer. Husk at I kan bestille jeres egen goodiebox på www.goodiebox.dk til 169,- om måneden… Og denne måned får du oven i købet en Comme Deux Serum Booster til en værdi af 249,- med, når du tilmelder dig, hvis du bruger rabatkoden SELVFORKÆLELSE.

Mine favoritter fra januars Goodiebox:

  1. Jeg er for nyligt begyndt at bruge en ny og ret fantastisk selvbruner fra Madame La La (som er vegansk). Farven, som den efterlader mig med, er så fin og får mig til at drømme om sol og sommer… Det samme gør Sleek Makeups ‘Créme To Powder Blush, som er med i denne måneds goodiebox. Den er ALT for pink til min blege vinterhud, men takket være selvbruner og masser af solskinspudder, kan jeg snyde mig til et mere solkysset look – og hertil er den pinke sag fra Sleek Makeup super fin! Jeg har fået farven ‘Amaryllis‘, som bl.a. forhandles hos Sephora. Psst… Vidste du, at Goodiebox matcher nogle af produkternes farve til din beauty profil?
  2. Jeg elsker ansigtsolier – og specielt i disse kolde måneder, hvor ansigtsolie er et perfekt supplement til din yndlings dagcreme. I denne måned finder du Balance Mes ‘Radiance Face Oil’ i boxen. Det er en olie, som er rigtig på naturlige olier, som f.eks. mandelolie og hybenkerneolie samt kamille. Brug en ansigtsolie under din dag- og/eller natcreme, alt efter behov :) Balance Me forhandles hos Matas.
  3. Sidste favoritprodukt for denne gang er Figs & Rouges ‘Invisible Pores Night Detox Serum’. Produktet lover en helt masse! Og jeg er spændt på at se, om det kan holde det! Men hvis det kan, så lyder det ret fantastisk… Det er et serum, som du bruger under din natcreme. I følge Goodiebox renser det i dybden og minimerer porer, samtidigt med at den genopfrisker huden og giver en fin glød. Den skal have et skud! Jeg kan umiddelbart kun finde Feelunique og Beauty the shop som forhandlere af Figs & Rouge i DK. Jeg ved ikke så meget om Beauty the shop, men Feelunique handler mange ikke-sporbare parallelimporterede varer, og dem kan jeg derfor ikke anbefale af handle hos. Hvis I ved, hvor man kan få Figs & Rouge i DK, så hører jeg meget gerne fra jer?

Hav en dejlig søndag!
XO Lise

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Jeg var rigtig begejstret for denne måneds boks. Især Comme Deux mærket, og som du, Figs & Rouge <3 Skønne billeder i øvrigt :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *