Goodiebox slut april

10178362_10152070184716641_881589985_n 10364043_10152070184706641_1389384821_n
10356538_10152070931971641_1875534250_n

…Jeg vil gerne lige knytte en lille kommentar til overskriften: Jeg mener ikke ’slut’ som i den engelske betydning af ordet, her med reference til Polens optræden til Eurovision 2014 (wtf! Did you guys see that?). Nej, jeg mener bare ’slut’ som i den ganske danske betydning af ordet. Så er der vist ingen forvirring der!

Men ja, som I kan læse af overskriften, så skal dagens indlæg handle om min nyeste meget fine Goodiebox! April måneds Goodiebox er sådan en rigtig “Get ready for Summer”-box! Og det er alt for lækkert! Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at panikangsten over let beklædt sommertøj allerede har ramt min chokolade-glade krop. Derfor er jeg ekstra glad for The Body Shop’s Spa Fit Toning Concentrate lotion – denne lækre sag går nemlig ind og får min body til at syne mere blød, glat og tonet! Save to say I’m hooked, new addiction. Lotionen udretter mirakler ved hjælp af bl.a. naturlige olier fra citron og grapefrugt – og endda koffein (og alle ved at koffein ALTID er positivt, i alle sammenhænge!).
– Jeg er ligeledes ret begejstret for den KÆMPE shower oil fra Eucerin, som foruden bare at være mega lækker faktisk også er helt uden parfume og parabener.
– Endvidere er der masser af lækre produkter til fusserne med denne gang i månedens Goodiebox. Perfekt – for der er intet mere lækkert en fine, lækre, velplejede fødder (og intet mere ulækkert end det modsatte!).

Endnu engang TAK GOODIEBOX! I gør mine dage bedre! Husk du kan købe dig et Goodiebox abonnement på www.goodiebox.dk til 99,- om måneden plus porto – foruden lækre produkter og smukke æsker får du også Goodiebox teamets vittige kommentarer med i handlen, hvilket jeg egentlig synes har ret meget værdi i sig selv ;)

Og tak til min veninde Tanja, som hjalp mig med at tage fine billeder :)! Hun har desuden lige startet en ny inspirationsblog, som jeg synes I skulle tage et smut forbi – Inspirationsjunkie.wordpress.com 

Rigtig god dag til jer!

XOXO Lise  

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *