Hair care talks: 3D Volumiser

IMG_9632

Kære læsere. Ih, jeg har haft den dejligste aften! Min kæreste og jeg shoppede de sidste julegaver (næsten!) her til aften og tog efterfølgende på Lélé og spiste. Det var simpelthen så hyggeligt!

Da det jo endnu engang er blevet torsdag, synes jeg, at vi skal vende lidt hårprodukter her på bloggen. Ét produkt som jeg er fuldstændig afhængig af, og specielt her op til alle julens- og nytårets fester, er TONI&GUY’s 3D Volumiser. Men jeg kan virkelig også godt forstå dem, som ikke kan regne ud; hvordan man helst præcist liige bruger sådan en sag?

Men når først man ved hvordan, så er det egentlig ikke så svært. En 3D Volumiser er egentlig bare en volumen spray. Jeg sprayer den i vådt hår (men den kan også sagtens bruges i tørt hår), både ved rødderne og i længderne, efterfølgende føntørrer jeg, hvilket efterlader mit hår med masser af volume og fylde.

Jeg bruger den både, hvis jeg vil have en fyldig hestehale og/eller fletning – eller i løst hår (både glat og krøller).

TONI&GUY’s 3D Volumiser koster 129,95 DKK hos Matas. Flere brands laver Volumen-sprays.
– Jeg håber, at I blev lidt klogere på 3D-sprayen ;) Hvis ikke, så stil mig meget gerne spørgsmål :) Så vil jeg besvare efter bedste evne.

XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *