Hair care talks: mit nye yndlings produkt

IMG_1900 IMG_1907 IMG_1904 IMG_1912

Kære læsere. Det er vist ved at være længe siden, at vi har haft os en god lille hair care talk. Så lad os tage en ekstra god en af slagsen i dag.

For nyligt er jeg begyndt at bruge TRESemmés Illuminates conditioning mist/balsamspray fra Oleo Radiance serien. Som jeg tidligere har skrevt herinde, plejede jeg at bruge Sunsilks balsamspray med olie. Den har jeg været rigtig glad for, men jeg må indrømme, at denne spray fra TRESemmé er mindst lige så god, hvis ikke bedre!

Jeg bruger balsamspray for at undgå at rive i mit hår og knække hårstrå unødvendigt under frisering. Ved at bruge en balsamspray der også indeholder olie, tilføres mit hår også pleje og næring. Jeg er vild med det! I netop denne spray er der argan- og mandelolie.

Snup tippet: Anskaf dig en balsamspray, som både ud filtre og plejer. 

XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *