Home spa

Hejsa Kære Læsere. 

Hygger I jer? JEG HYGGER! Jeg holder bare total home spa-day, med hårkur, ansigtsmaske og vanilje the! Det er helt perfekt! Og tiltrængt for mig, min hud og mit hår efter intet mindre end tre byture i træk denne weekend! …Og det er så sjældent jeg har lidt tid til mig selv, så jeg nyyyyyder bare dagen!

Vanilje the fra Liption, ansigtsmaske fra Have it all og Costume… Loving it! 

Efter en festlig weekend, med masser af giftstoffer i min krop (J-DAG osv!) er det tiltrængt med en ansigtsmaske! Jeg er vild med denne dybderensende hudmaske fra Have it all, som fjerner hudorme! Specielt fordi den udelukkende er bestående af naturlige ingredienser! Det er tredje gang jeg bruger denne lækre maske og jeg får altid den fineste glatte hud efterfølgende! Det er så skønt! Den er nem at bruge! Man renser bare lige huden inden brug, påfører masken på de udsatte steder (eller i hele fjæset) og lader den sidde i 25 – 30 min. – imens kan man nye sin vanilje the ;) Efterfølgende pilles den af og ansigtet vaskes i koldt vand for at lukke porrerne. Total home spa…

Hav en dejlig dag alle sammen! Jeg vil gå ud og skylle min hårkur ud nu og fjerne min ansigtsmaske…

Ansigtsmasken kan købes på www.haveitall.dk og er lige nu på tilbud til 39 kr.! Nedsat fra 199,- så længe lager haves! Klik her.

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *