Jeg vil leve i disse!

Hej Kære Læsere og Godmorgen! (Ja kl. 10 er morgen for mig! ikke formiddag…)

Det blev ikke til noget blogindlæg i går. Jeg havde travlt ;) Men jeg hyggede mig! Jeg startede dagen med en omgang stram op (så hårdt, Miriam (fitness instruktøren) havde fokus på arme – mine arme er ødelagt…), derefter brugte jeg resten af dagen på at skrubbe og skure hytten (læs: min lejlighed), så den bare kunne skinne skinne til min far kom på besøg i går eftermiddags og aften! Det er simpelthen SÅ dejligt lige at få lov at have sin far for sig selv nogle gange – også selv om man er 23 år og meget voksen. Så vi hyggede med lidt kage og tog efterfølgende på Hot Buns, hos søde Susan og spiste lækker lækker mad! Jeg fik deres Paleo burger i går, DEN VAR SÅ GOD! Den kan virkelig anbefales.

I dag vil jeg vise jer mine nye Vagabond støvler. De er SÅ max lækre at have på, og jeg elsker profilsålen og det lidt mere iøjnefaldende look. I får en omgang pictures her :)

DSC08997
Mine nye labre ankelstøvler fra Vagabond.

DSC08991
Mine nye støvler er købt hos Blondie & Buster, Maren Smeds Gyde 5, 8000 Aarhus C.

DSC08996
Støvlerne koster 799,- og forhandles fortsat i butikkerne. Men skynd jer! De er vis ved at være udsolgt!DSC08995
Jeg vil bruge mine nye super seje støvler med ALT! Skæringen på støvlerne er perfekt til både jeans og strømpebukser. I går havde jeg dem på sammen med min shortsedragt fra Just A Girl, sorte strømpebukser og en oversize strik. 

Husk der er Open By Night i Aarhus og Hjørring i aften, så der er masser af procenter at spare hist og her. Bl.a. – 20 % på hele butikken hos Blondie & Buster her i Aarhus.

Nu vil jeg smutte op og træne! …Thai-bo! Yndlings! God dag til jer! …OG GOD WEEKEND!

XOXO Lise

 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *