KONKURRENCE: Vind et komplet plejesæt til dine fødder

foto 4 scro (4) foto 5 scro (1)

Kære læsere. Jeg beklager så meget, at jeg ikke har opdateret bloggen under modeugen – men jeg håber, at I har fulgt med på Insta @LiseVejnoe?

Modeugen var fantastisk – men også fantastisk varm! …Og jeg ved godt, at man ikke må klage. Men pyh, det var så varmt! Jeg var helt færdig hver eneste aften – derfor mit fravær. TONI&GUY’s business lounge foran rådhuset nød til gengæld godt af det gode vejr. Jeg vil glæde mig meget til at fortælle jer meget mere om min modeuge i de kommende dage.

…Men først vil jeg dele en lille konkurrece med jer. Efter en modeuge i mega varme grader og høje hæle er mine fødder helt færdige. Jeg har derfor været enormt glad for, at have Scholls Velvet Smooth produkter stående på badeværelseshylden denne weekend. Specielt er jeg glad for den blødgørende Velvet Smooth Intensiv Serum er fantastisk til ømme, varme fødder.

Jeg er ekstra glad for at kunne udlodde intet mindre end tre sæt skønne Scholl Velvet Smooth sæt. Velvet Smooth sættet indeholder følgende:
– 1 x Scholl Velvet Smooth automatisk diamant krystal fil
– 3 x Scholl Velvet Smooth ekstra fil-hoveder til den automatiske fodfil
– 1 x Scholl Velvet Smooth Intensivt Serum
– 1 x Scholl Velvet Smooth Dagcreme til fødder
– 1 x Scholl Velvet Smooth Natnmaske til fødder
– 1 x Scholl Velvet Smooth Lindrende Fodbads sæbe. 

Konkurrencen løber fra i dag og frem til søndag den 16. august, hvor jeg trækker tre vindere. Alt du skal gøre for at deltage, er at følge mig på Instagram @LiseVejnoe og skrive i kommentarfeltet her på bloggen, at du har deltaget. I kan læse mere om produkterne her. Held og lykke!

XO Lise 

Indlægget er sponsoreret.

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Glæder mig til at læse om dine oplever på FW

 2. Jeg følger dig på Instagram. :D

  Jeg har i et par år nu ønsket mig denne men aldrig fået det ønske opfyldt hverken til Jul eller på min fødselsdag, så det ville da være super lækkert hvis jeg kunne vinde den i stedet for. Og sikke mange ting der er til, var jeg slet ikke klar over at der fandtes.

  Jeg har mange problemer med tør hud under fødderne og her om sommeren er det værst da huden flækker. Jeg gør alt hvad jeg kan for at blødgøre dem og pleje dem, men det er som om det ikke rigtig virker. Jeg lånte så min mors af denne og jeg fik så lækre fødder af det! Så jeg har hårdt brug for sådan en. Så jeg krydser alt hvad jeg har. :D

  gizzerdk@gmail.comhttp://www.giz-blog.dk

 3. Stine Beltoft Møller

  Hov, skrev vidst det forkerte sted;-D

  Jeg følger dig allerede kære Lise:) -Og gud hvor kunne det være lækkert med nogle flotte fødder, inden de i slutningen af august skal flashes på stranden på Mallorca:)

 4. Charlotte Lang Hansen

  Jeg deltager :-)

 5. JUBIIII :) :D …Så skal sommer-fusserne da rigtig luftes ;) – følelsen (og synet) af dejlige bløde fødder er bare helt FAAANTASTISK :D Og hvor er det bare perfekt med sådan en skøn præmie nu, hvor varmen og sommersolen for alvor titter frem :) <3

  Uhh, altså – svæver helt ved tanken… Jeg løber en del og selvom det er helt fantastisk, så er det bare utrolig hårdt for mine fødder på de lange distancer :( …så en ordentlig omgang selvforkælelse for fødderne ville bare være så lækkert :) ;)

  Ha' en rigtig dejlig sensommer :)

  Mange solskinshilsner fra

  Linn

 6. Carsten Sørensen

  Deltager :)

 7. Skrev dælme det forkerte sted… pyt vi prøver bare igen. ;)
  Jeg følger dig selvfølgelig allerede! Også der jeg blev fristet af denne giveaway…
  Ork, mine kære trætte fødder kunne godt bruge lidt kærlig pleje. De har nu rendt afsted hele sommeren og båret rundt på mig, så jeg kunne pleje og hjælpe andre. Nu er det vist ved deres tur til at blive plejet og hjulpet lidt. :)

 8. Åh hvor ville det være ideelt og ret så fantastisk. Er lige kommet hjem efter en lang rejse der har stået på trekking og at bo i en rygsæk. Mine fødder har virkelig taget skade, har mistet 30% af følingen, har begyndende knyster, har haft utallige blodigler og har enormt hård hud på undersiden af mine fødder! Kæmpe øv :( Føler mig SÅ usexet og ufeminin og krydser virkelig fingre, har ikke forsøgt at deltage i denne slags konkurrencer før, men du skriver sgu en velskreven blog og det her er en genial konkurrence. Tak!

 9. Camilla Schwartz Ramussen

  Deltager <3 dejlig blog du har! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *