L’Oreal Infallible 24H-matte foundation

ProductPage_350x262
L’Oreal Infallible 24H-matte foundation – 134,95 DKK

Kære Læsere. Så er det back to reality (som Eminem ville sige). Havde I en god start på ugen :)? Min har været fyldt med en dejlig arbejdsdag og en lille gåtur i solrige Nordvest. Nu fylder jeg mig lige med lidt blandet salat (#suchhealthy), inden jeg endnu engang vil skrue ned for min livskvalitet og vende blikket mod mine eksamensopgaver.

Inden jeg gør ovenstående, vil jeg dog lige dele en lille anmeldelse med jer. Jeg har nemlig prøvet L’Oreals Infalliable 24H-matte foundationand I acutally like it! Som I ved; søger jeg jo efter den perfekte foundation til at matche min lettere irriterende hud. Af mine tidligere foundation-anmeldelser har I kunnet læse, at jeg har været lidt småskuffet, over de foundations jeg har prøvet. Det er jeg bestemt ikke over denne foundation fra L’Oreal – tværtimod, er jeg faktisk ret begejstret. Foundationen lover mathed, hvilket jeg i høj grad ser opfyldt (hurra! for min hud fedter nemt). Problemet med mange matte foundations er dog, at de er alt for tørre – og da jeg har en let tør hud lægger de sig i flager på huden. Det gør denne ikke! HURRA! Den er tilpas fugtig. L’Oreal Infallible 24H-foundation lover intet mindre, end at holde i 24 timer – det ved jeg ikke helt om jeg synes, men den er bestemt længerevarende til forskel fra mange andre foundations.

Min begejstring vil ingen ende tage, derfor får L’Oreal Infallible 24H-matte foundation fem ud af fem stjerner af mig. Jeg har forresten brugt farven 20 Sand – den var virkelig fin.

Produktet forhandles bl.a. ved Matas til 134,95 DKK – hvor billedet også venligst er lånt fra.

Rigtig god aften!
XO Lise

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Hej.. ku du anbefale den farvemæssigt til asiatisk varm hud? :)

  • Kære Loise. Det er jo altid svært at anbefale til andre. Men umiddelbart vil jeg foreslå dig 104 – Golden beige.
   De bedste hilsner
   Lise

 2. Mange tak, det vil jeg prøve.. Kan du ellers anbefale andre foundations som ikke er high-end, som ville passe til min hud, måske :)

  • Hej igen Loise. Jeg har desværre begrænset succesoplevelser med diverse foundations. Måske er jeg kræsen. Men jeg synes at den seneste jeg prøvede var rigtig fin. Den var fra Lancôme, så den er selvfølgelig lidt dyrere men tilgengæld efterlader den et rigtig fint resultat. Du kan læse om den her: http://lises-blog.dk/?p=4535

   De bedste hilsner
   Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *