Loving: Spisestedet Skank

Spisestedetskankcollage

Ah, weekend! My favorite time of the week. Nyder I weekenden my dearest? Simon og jeg startede weekenden i går med at hygge på Nyhavn, lige der omkring den nye cykelbro (da der i går var den officielle åbning af samme). Har I prøvet den? Den er altså hyggelig. Og der er altså hyggeligt lige deromkring. Vi nød en kold øl og et glas kølet rosévin med Simons bror og hans søde lille datter, Simons niece. Sommerdage i København er nu altså noget af det bedste.

Hvis I endnu ikke har lagt planer for jeres lørdag, så vil jeg gerne have lov at tippe jer om spisestedet Skank i Istedgade. Det er mit absolutte yndlings spisested i København lige for tiden. Jeg har vel og mærket kun prøvet deres aftenmenu – men den er jeg til gengæld vildt imponeret over. Det er sådan nogle mindre retter, og de anbefaler derfor, at man bestiller 4 retter til et aftensmåltid. Det koster mellem 200 og 300 kroner, så jeg synes faktisk, at prisen er utrolig fin. Så vidt jeg kan se, skifter de løbende menukortet ud, så det ligesom passer med sæsonens råvarer. Sidst jeg var der, fik jeg deres tatar (første gang med tyttebær & mayo – anden gang med estragon mayo, rødløg, jordbær og skovsyre) – den var vildt lækker. Mine veninder fik tartelet med fugl første gang vi var der – og den måtte jeg bare smage, fornyligt! Den var SÅ god. Lige nu (sommer 2017) vil jeg anbefale jer deres hvide asparges med rejer, hollandaise, ramsløgsolie, maltjord og brøndkarse – det er den I kan se på det første billede på collagen ovenfor, og den er divine! Deres desserter er også altid ALT for lækre!

Alt i alt bare vildt lækker, kreativ og delikat spise! Og stedet er SÅ hyggeligt og fedt indrettet – og personalet er skønt! Det er helt sikkert et besøg værd! Skank får fem ud af fem stjerner af mig. Jeg er vild med det!

Skank har desværre ikke længere en hjemmeside – men find dem på Facebook: Spisestedet SKANK.

XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *