Makiash Primer – Fresh & Matt

IMG_2683 IMG_2676 IMG_2682 IMG_2675 IMG_2678
Makiash Primer – Fresh & Matt, 30 ML, 189,- DKK hos Ellos.dk

Nyder I denne smukke lørdag? Jeg ligger i sengen. Jeg er lidt syg – ikke sådan rigtig syg, bare sådan ondt i hovedet og lidt feber. Det er næsten værre ikke? At være lidt syg og sløj frem for at være rigtig syg.

I dag vil jeg gerne tippe jer om en helt fantastisk primer fra Makiash – som forhandles hos Ellos. Jeg brugte primer for intet mindre end otte år siden, da jeg arbejdede i Matas og blev introduceret for produktet for første gang. Dengang brugte jeg en fra Gosh som var helt udmærket. Men jeg blev aldrig rigtig hooked. Min søster taler til gengæld varmt om primers – og bruger det ret fast. Så da jeg fik foræret en fra Makiash til Ellos beauty event, tænkte jeg; at den skulle have lov til at få et forsøg.  Og det er jeg rigtig glad for, at den fik!

Kender I primers? Det er en lotion som fungerer som en base, som gør at din hud syner mere ensartet, og din make-up forbliver pænere. En primer bruges altså ovenpå din dagcreme og under din foundation.

Denne primer fra Makiash lover en transparent base som genfugter og gør huden mat og glansfri. Og jeg synes den holder sine løfter ret godt. Min hud er pæn, mat og glansfri efter brug – og den føles også fugtet. Jeg oplever også, at min foundation både syner pænere og holder længere, når jeg har påført denne primer først.

Makiash Primer – Fresh & Matt får fem ud fem stjerner af mig. Den holder hvad den lover og den gør en synlig forskel.

Rigtig god lørdag til jer. 
XO Lise

Sponsoreret – produktet er modtaget i gave til event

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *