Malene Birger træder af

ByMaleneBirger (1)

Oh dear oh dear! 

Et af Danmarks største designtalenter træder af som kreativ direktør/ Lead Creator for By Malene Birger og overlader nu ansvaret til hendes design manager Christina Exsteen.

Malene Birger og Christina Exsteen har I flere år kørt et tæt parløb på designfronten hos By Malene Birger og Birger1962, så den nye Lead Creator er bestemt ikke på bar bund.

Om fratrædelsen siger Malene Birger selv:
De sidste tre år har vi været på en rejse for at forberede os på denne dag. Jeg ved, at jeg forlader et veletableret og sundt brand med sin egen stærke identitet. Jeg ser frem til fremtidige kreative projekter med både By Malene Birger og Christina. Sammen har vi arbejdet på en strategi for By malene Birger A/S, og jeg føler mig sikker på, at firmaet vil blive ved med at have succes og international respekt” 

Og bestemt om ikke hun har ret! Personligt ser jeg By Malene Birger som et af det største, mest succesrige og mest respektable brands vi har i DK! Jeg elsker By Malene Birgers designs, og glæder mig til at se hvad brandet i fremtiden byder på!

Jeg er selv rigtig glad for By Malene Birgers designs – pricy as they may be – og ville ønske jeg kunne eje hver og én af hendes smukke kreationer. I januar sidste år var jeg til By Malene Birgers jubilæums show på Det Kongelige Teater – og det var en af de mest fantastiske oplevelser i mit liv!

Jeg ønsker Malene Birger al held og lykke i fremtiden og bukker af bare ære over hendes kæmpe talent! Og jeg ønsker naturligvis Christina Exsteen held og lykke med den nye stilling! 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *