Maybelline dream satin liquid foundation

Dream-Satin-Liquid_grootMaybelline Dream Satin Liquid foundation – 01 Ivory, 119,95 DKK 

…Hvis jeg var rigtig streng, så skrev jeg nu at den nye foundation fra Maybelline kaldet ‘Dream Satin Liquid‘ associerer mere til et mareridt end en drøm. But I’m nice and civilized, så jeg vil forsøge at forklare mig i stedet. Jeg har det sidste stykke tid prøvet Maybellines seneste foundation, kaldet ‘Dream Satin Liquid‘. Jeg har brugt farve 01 – Ivory. Og i denne forbindelse vil jeg starte med at sige, at denne farve var ikke ret god til min hud, jeg tænker den var for lys. Så dette kan til dels have påvirket min oplevelse. Som nogle af jer måske har læst, har jeg tidligere prøvet kræfter med Maybellines foundation kaldet ‘Dream Wonder Nude‘ – hvorfor Maybelline insisterer på, at kalde deres foundations noget med dream går ud over min fatteevne? Jeg synes nemlig ikke just, at det er en drøm at benytte hverken ‘Dream Satin Liquid’ eller ‘Dream Wonder Nude’ for den sags skyld.

Hvorfor er jeg så så uimponeret af Maybellines foundation? Først og fremmest er jeg svær at imponere. Jeg er SÅ sjældent positivt overrasket af foundations – desværre (I kan læse mine tidligere foundation-anmeldelser her). Først og fremmest synes jeg, at denne foundation er alt for tynd og flydende! Og den dækker slet ikke – højst sandsynligt fordi den er alt for tynd. Derudover ligger den sig rigtig grimt på huden, sådan ovenpå dine porrer nærmest. Det er en skam. Jeg har desværre ikke noget pænt at sige om denne foundation. Men misforstå mig endelig ikke – det er bestemt ikke mit indtryk, at Maybelline generelt er et mærke, som ikke ved hvad de laver… Men lige med denne foundation og den forrige nævnt har de ramt ved siden af. Det sker for alle brands :) Don’t sweat it. Til gengæld har min oplevelse med Maybelline Dream Matte Powder, Maybelline Great Lash Mascara og Maybelline Mascara Colossal Cat Eyes været rigtig god.

Maybelline Dream Satin Liquid Foundation får én ud af frem stjerner af mig. Den éne stjerne er for, at den gør et eller andet for dit ansigt, den gør det bare ikke godt.

Billedet er venligst lånt fra Matas. 

XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *