Min sidste nye boots

foto 3

foto 4

foto 1 foto 2

Hello my lovely’s og godaften :)

Ser I mon håndbold? Det gør jeg (ikke by choice). Jeg håber I har fået en god start på ugen? Jeg er kommet tilbage til Aarhus og er i gang med at pakke min lejlighed sammen, inden jeg rykker til Kbh! Jeg glæder mig simpelthen sådan!

Min fraflytning fra Aarhus har også betydet fratrædelse fra min stilling som salgsassistent hos Blondie & Buster samt Posh Shoes butikkerne. Hvilket desværre nok betyder at jeg ikke kommer til at høste helt så mange sko, som jeg plejer. Men frygt ej ;) Sko er og bliver en stor del af mit liv, specielt her på bloggen!

I dag vil jeg vise jer mit sidste skokøb hos Posh Shoes inden jeg stoppede. Støvletterne her er fra danske Billi Bi – jeg mener de koster 1.399,- (de er købt hos Posh Shoes i Bruuns Galleri). Støvlerne er i børstet skind, hvilket giver dem et ekstra råt look kombineret med den spidse snude – I loves it! Glæder mig meget til at vise dem frem under den kommende modeugen :)

Sweet dreams!

XOXO Lise

 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *