Mine cheesecake opskrifter

cheesecakesdiagram

Hej og godeftermiddag aller skønneste læsere. Jeg beklager, at jeg ikke nåede på bloggen i går. Min søster og hendes kæreste er i byen, så jeg tilbragte dagen med dem :) I dag slapper jeg lidt af, inden Simon og jeg endnu engang går en travl weekend i møde…

I dag har jeg forberedt et særligt lækkert indlæg til jer. Jeg har nemlig samlet mine cheesecake opskrifter til jer i en oversigt. Indtil videre har der sneget sig ni cheesecake opskrifter ind på bloggen – og der kommer sikkert flere i fremtiden, men for nu, får I oversigten over mine hjemmelavede cheesecakes her :) Klik på linket nedenfor, for at komme til opskriften.

Cheesecakes af Lise Vejnø:

  1. Koldskålsinspireret cheesecake
  2. Pistacie cheesecake med chokolade
  3. Lilla cheesecake med blåbær og hvid chokolade
  4. Lime cheesecake med havtorn på toppen 
  5. Cheesecake med hvid chokolade, oreo bund og karamel
  6. Lemon marengs-cheesecake 
  7. Hvid chokolade cheesecake med lemoncurd og flødeskum
  8. Toblerone cheesecake med salt
  9. Hindbær cheesecake med hindbærskum

Rigtig god dag. 
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *