Mit juletræ

IMG_9711 spids (1) lys (3) lys (1) pink (2) IMG_9724 kugle (2) hvid (1) IMG_9702 white (2) sølv (3) spids (2)

MEGA MANGE BILLEDER! Yes, I know. Jeg kunne simpelthen ikke sortere yderligere i dem. Jeg holder jo så meget af alt mit julepynt – og jeg synes jo, at I skal se det hele. Næsten det hele i hvert fald… #crazychristmaslady. 

Som jeg nævnte i går, og som I også kan se på billederne; er vores julepynt tematiseret i lyserøde, sorte, sølv og hvide nuancer. Jeg er så glad for farver (hvilket nok ikke kommer bag på nogen)… Men alligevel får jeg liiidt lyst til at skifte farvetema hvert år. Jeg er stadig ikke nået dertil, hvor jeg har turdet tage springet – måske næste år? Who knows. I år havde jeg lidt lyst til at skifte farvetema til et lyseblåt og guld tema – kombineret med hvidt også. Men sidste år overvejede jeg mørkeblåt, lyseblåt og sølv tema – måske kombineret med hvidt også? Når jeg ser på min mors smukke juletræ, kan jeg også godt blive forfalden til et rødt og guld tema. Min mor har så mange smukke julekugler i sådan en rigtig dyb rød farve og så endda med mat overflade – det er virkelig også pænt! Jeg kunne egentlig også godt tænke mig en kombi i brune og grønne farver – alle med matte overflader… Jamen altså, det blev en længere skriv om julepynt. Jeg glæder mig sådan til næste år, hvor jeg har meget mere tid og overskud (forhåbentligt) til at julehygge og julepynte, end jeg har haft i år grundet mit mega nedern speciale. At this point I really do hate my thesis. 

Det var alt for mig i dag. Kan I nu alle have jer en FANTASTISK lille juleaften.
XO Lise @LiseVejnoe

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. spænende med tematisk juletræ, det drømmer jeg også nogle gange om. Men jeg elsker mit træ med manger forskellige små ting. Og jeg elsker at finde unik pynt, eller lave den selv.
  helt vild med den lyserøde glaskugle du har der minder om et rislampe.

  • Hej Anette. Mange tak for din kommentar.
   Ja, tematisk juletræ er altid spændende. Men jeg får sådan lyst til at skifte farve-tema hvert år, og så bliver det jo hurtigt dyrt :/ Så det kan godt være, at mange farve og forskellige sager i virkeligheden er det mest optimale. Jeg må genoverveje igen, når vi når december :)
   Rigtig god dag – og tak fordi du læser med.
   KH Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *