New in: Beautiful new Stylepit pants

IMG_6911 IMG_6910 IMG_7076 IMG_7056 IMG_7055 IMG_7051
Skjorte: Only / Buks: Stylepit / Sko: Planisphére / Neglelak: Wonders.

Babes, I’m home! …Efter en lang og skøn dag! I dag har jeg assisteret min søde kollega Dorte til event for Dove hos Aller Media. Det var i anledning af Doves nye kampagne #jegersmuk. Jeg vil glæde mig til at fortælle jer mere om det hele torsdag. Indtil da må I vente i spænding :)

Her til aften vil jeg hvile mine fødder… OG vise jer billeder af mine nye bukser fra Stylepit. I fik et smugkig af dem i går – i dag får I de sidste billeder. Jeg så første gang bukserne hos PRD tilbage i oktober, da de afholdt showroom-åbning. For nyligt fandt jeg dem på Stylepit’s webshop og måtte så absolut have dem med det samme. Det samme gjaldt Janie, hun er også helt forelsket i dem og har også købt et par. Det er pt. på minus tyve procent hos Stylepit.dk og koster små 239,75 DKK. Klik her.

I’ll see you tomorrow babes. 
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *