New in: Black and white scarf

IMG_6512 IMG_6515 IMG_6516 IMG_6518 IMG_7236 IMG_7241 IMG_7239 IMG_7238
Tørklæde: Cashmere Royal Rossi / Frakke: H&M.

Hej og godaften kære læsere. Så blev det mandag igen – har det været hårdt? Jeg har tilbragt min mandag på job i smukke Hellerup og er efterfølgende styrtet hjem for at nyde min kærestes selskab. Han ankom nemlig til KBH i går :) Og så kommer min bror endda til middag. Dejlig aften!

Så det bliver et kort indlæg fra mig i dag. Jeg vil bare lige hurtigt vise jer mit smukke, nye halstørklæde, som jeg har fået af min skønne veninde Charlotte. Hun havde det med hjem til mig fra Kina. Jeg er helt vild med det! Det er lige mig og kvaliteten er virkelig fin! Jeg bruger det naturligvis meget til min sorte frakke, men jeg synes faktisk også, at det gør sig godt til alle andre farver. Jeg prøver dog at undgå at mikse mønster med mønster – det forstyrrer øjnene if you ask me.

Fotografen er min søde kæreste.

I ønskes en dejlig aften! Ses vi på Insta?
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *