New in: Blondebluse fra H&M

IMG_6521 IMG_6522 IMG_6529 IMG_6744 IMG_6745 IMG_6746 IMG_6773 IMG_6791
Blondebluse i pudderbeige fra H&M til 249,-

Goddag kære læsere. Mmmh, nyder I foråret? Det gør jeg virkelig! Der er bare noget helt vidunderligt over solskin, don’t you think? Jeg tilbringer weekenden i Aarhus for en gangs skyld ;) I går tilbragte jeg fredag den 13. i selskab med gode venner og masser af gys! I dag er stemningen lidt mere romantisk stemt – jeg skal nemlig tilbringe dagen i dag med min søde kæreste.

Det er også min skønne kæreste der har skudt disse billeder af mig. De er dog skudt en dejlig forårsmorgen i København for nyligt.
I dag vil jeg gerne have lov til at vise jer min smukke nye bluse fra H&M. Jeg er vildt begejstret for den og havde aldrig i min vildeste fantasi drømt om, at den kunne være så fin i virkeligheden, da jeg bestilte den på HM.com/dk. Jeg har allerede brugt den til min søde veninde Charlottes fødselsdag – og synes egentlig at den gør sig rigtig godt til fest. Just add high heels.

Blusen kan fortsat købes hos HM – online – til 249,- og findes også i sort (…og den er jeg vist lige kommet til at bestille).

Nyd jeres lørdag! Det gør jeg.
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *