New in: Essie – Peak Show

IMG_9388 IMG_9391 IMG_9399 IMG_9389
Essie Peak Show 

Åh, jeg er så træt. Vi kom hjem fra jylland klokken tre i nat. Og selvom vi sov længe i dag, er jeg stadig lidt sløv. Godt jeg bare kan slappe af i dag… Eller, nå nej – specialet kalder. FML.

Det bliver et kort indlæg fra mig i dag. Jeg vil bare lige vise jer min nye smukke neglelak fra Essie. Den er en del af deres limited edition vinterkollektion 2015 og hedder Peak Show. Den forhandles til samme pris som alle andre Essie farver (99,95 DKK i Matas) og findes fortsat i butikkerne. Jeg vil glæde mig til at vise jer den med et outfit :)

Vi blogges ved i morgen. Indtil da kan I følge med på Facebook: Lises Blog.
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *