New in: Hinken mini flowerpot fra danske Woud

Hinken (1) Hinken (2) Hinken (3) Hinken (4) Hinken (5) Hinken (6) Hinken (7)
Woud Hinken mini flowerpot 219,- hos Woud.dk

Hej og rigtig god eftermiddag smukke læsere. Jeg håber, at I nyder weekendens sidste krampetrækninger, inden hverdagen går løs igen i morgen. Simon og jeg har haft overnattende gæster, spist en slow brunch og ser nu det siste afsnit af ‘Black Sails sæson 4. Alt i alt tuller jeg bare rigtig meget rundt i mit eget hjem i mit eget tempo i dag. Fik jeg nævnt, at det er godt at være hjemme igen?

Og apropos mit hjem, som lovede jeg jer jo tilbage i januar, at jeg ville vise jer flere billeder fra vores hjem her i 2017. Det vil jeg så gøre i dag. Billederne her er fra vores køkken, hvor en ny og yndig lille skål pryder skiftevis spisebordet (som på billederne) og vores vindueskarm.

…’Skål’ er muligvis den forkerte term. Det er egentlig en blomsterpotte/blomsterskjuler, men vi bruger den bare som skål herhjemme. Den er fra det danske design brand Woud, som jeg havde fornøjelsen af at blive præsenteret for tilbage i slutningen af oktober sidste år. I samme vending skal jeg lige beklage, at blomsterpotten her først kommer på bloggen nu… Men I har jo efterhånden hørt denne gamle klagesang så mange gange før; der er SÅ mange fine ting, som jeg gerne vil vise jer – og så lidt plads ;) Jeg er glad for at kunne vise jer den i dag.

Woud er kvalitetsbevidst møbel- og interiør mærke, som samarbejder med håndplukkede designere om at skabe tidsløst design i skandinavisk stil og ånd. Produkterne har således forskellige designere. Denne lille blomsterpotte – kaldet ‘Hinken Flowerpot‘ – er designet af de to norske møbeldesignere Silje Nesdal og Ann Kristin Einarsen. Den findes i to størrelser, dette er den lille udgave, som måler 15 cm i diameter og er 5 cm høj.

Det er et lille stykke keramik – og jeg kan ret godt lide den på grund af den flotte matte overflade udvendigt og detaljen med glasering indvendigt. Det gør den til et perfekt match til min matte, grønne Lyngby vasen og den glaserede lille Søstrene Grene vase også! De to forskellige overflader gør, at Hinken Flowerpot passer sammen med det meste interiør.

I kan købe den på www.woud.dk til 219,- direkte link her.

Rigtig god søndag. 
XO Lise 

Sponsoreret – Woud Hinken Flowerpot er modtaget i gave, dog helt og aldes uden forpligtelser om omtale.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *