New in: H&M bomuldsskjorte

IMG_8883 IMG_8886 IMG_8888 IMG_8894 IMG_8896 IMG_8925 IMG_8939 IMG_8948
Skjorte: H&M / Jeans: American Eagle/ Pumps: Bianco Footwear / Ørestikker: Gina Tricot / Ring: Skagen / Neglelak: Essie (Chocolate Cakes). 

Kære søde læsere. How was your monday? Min har faktisk været helt udmærket… Ikke sådan “Dear monday, go step on a Lego”-kind of day… Faktisk en helt okay mandag :) Sådan er det jo gerne med søde kollegaer.

I dag vil jeg vise jer min nye skjorte fra H&M. Den er købt for et stykke tid siden i butikken i Hellerup. Jeg er bare SÅ håbløst bagud med at få opdateret jer herinde på bloggen. Men alting til sin tid ;) Skjorten kan stadig købes online – link her.

Billederne har min søde mor taget af mig hjemme i mine forældres smukke have for små to weekender siden. Skjorten er på disse billeder stylet med et par ripped jeans, hvilket jeg synes er et ret lækkert casual-sunday-kinda-look. Meeeen, skulle du have lyst til et lidt mere sofistikeret take på en skjorte som denne, foreslår jeg højtaljet bukser i stedet.

Vi blogges ved i morgen. 
XO Lise 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *