New in: Lyngby vasen i mat grøn porcelæn

lyngbygroen-1 lyngbygroen-2 lyngbygroen-5 lyngbygroen-3 lyngbygroen-4 lyngbygroen-8 lyngbygroen-7 lyngbygroen-6
Lyngby vase – mat grøn porcelæn, 25 cm, 799,95 DKK på Lyngbyshop.com

Godmorgen (eller godformiddag) aller sødeste læsere. I kan tro, at jeg har glædet mig til denne lørdag. Dels fordi jeg har glædet mig rigtig meget til at vise jer min flotte, grønne Lyngby vasen, og dels fordi at jeg i dag skal fejre ‘mormor dag’ med min familie. Har jeg fortalt jer om vores ‘mormor dag’ før? Det er en årlig dag, hvor mine fætre, kusiner og jeg (plus vores respektive påhæng) overrasker min mormor med en tur i det nordjyske. Hvad turen byder på ændrer sig fra år til år, men fælles for vores årlige ‘mormor dag’ er, at vi er sammen en hel dag og det er altså ret fantastisk. Jeg holder utrolig meget af at være sammen med min familie – så jeg har glædet mig rigtig meget til i dag :) I år skal vi spille minigolf og nyde madpakker i det fri. Jeg er enormt dårlig til minigolf… Til gengæld er jeg ret stærk i pastasalat, som mine fætre medbringer (mums). Jeg har stået for pizzasnegle og pølsehorn i år – og de blev ret gode, hvis jeg selv skal sige det ;) Det kan være jeg deler en opskrift med jer en dag :) (obs obs obs – så I opskriften på Toblerone cheesecake i går?).

Men nok om min families ‘mormor dag’ for nu. I dag vil jeg gerne vise jer min utrolig smukke vase fra Lyngby by Hilfling. Jeg har efterhånden haft den i et stykke tid, men i et forsøg på ikke at overspamme bloggen med min kærlighed for Lyngby vaser har jeg holdt lidt igen med denne. Men er den ikke bare gudesmuk? Den gør så meget godt for min stue! (rettelse: vores stue, det er naturligvis også Simons stue…). Vaserne omkring min nye grønne Lyngby vase er også fra Lyngby by Hilfling – dem kan I læse om her, her og her.

Vasen er 25 cm høj og kan således fungerer meget fint som gulvvase også – men vi har den nu stående smukt og tronende i vindueskarmen. Den koster 799,95 og kan købes på Lyngby.com – direkte link her – eller i din lokale Imerco eller Kop&Kande.

Hav en fantastisk lørdag søde læsere!
XO Lise

Sponsoreret – vasen er modtaget i gave.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *