New in: Our dinning table

IMG_8215 IMG_8223 IMG_8219 IMG_8222 IMG_8204 IMG_8205

Kære læsere. Hej og velkommen. Nyder I aftnen? Hvad sker der for, at klokken er halv ni og der er allerede helt mørkt uden for :( ØV!

Her til aften vil jeg gerne vise jer vores flotte, nye spisebord. Det bliver step by step, at I får del i vores nye lejlighed her på Østerbro… Men sådan må det nu engang være ;) Bordet er lavet af min lillebror Kris Vejnø. Vi fik det i indflyttergave af ham – og vi er SÅ glade for det. Jeg elsker det lyse træ.
Den mørkegrønne farve på bordpladen er af linoleum, hvilket betyder; at det ikke tager imod fedtpletter osv. det er SÅ nemt at gøre rent :) Det passer perfekt til vores køkken. Nu mangler vi bare nogle perfekte stole som kan matche vores skønne bord. Jeg glæder mig til at vise jer slutresultatet, når vi er på plads i køkkenet.

Min bror læser til møbelsnedker og dette bord har været et af hans projekter under grundforløbet. Vi er ret beæret over, at vi har fået lov til at få det :)

I ønskes en dejlig aften. See you on Facebook? 
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *