New in: Stor dyb Hammershøi tallerken fra Kähler

sponsoreretaffiliatelinks
1
2 3 4
5
6
Kähler Hammershøi dyb tallerken hvid stor (26 cm) 299,95 DKK pr. stk. 

For omkring ti dage siden viste jeg jer vores middagstallerkner herhjemme fra Kähler. Vi er ret vilde med dem – men vi er faktisk endnu mere forelskede i vores nye dybe tallerkner. De er også fra Kählers Hammershøi-kollektion.

Vi er ret glade for både risotto og suppe herhjemme – og jeg kan slet ikke forestille mig en flottere måde at præsentere retterne på end i disse smukke dybe tallerkner. Billederne her tog jeg en aften, hvor min lillebror var til middag. Jeg havde lavet risotto med chili, cherrytomater og persille – toppet med bacon.

Jeg lover at dele opskriften på denne risotto med jer snarest – men indtil da må I nyde de smukke billeder. Vi nyder i hvert fald de smukke tallerkner herhjemme. De måler 26 cm og kan købes på Kählers webshop til 299,95 DKK pr. stk. og hos Kählers forhandlere.

Hav en fantastisk søndag. 
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *