Nye Wonders støvler… for en gangs skyld ;)

Hello My Dears og velkommen forbi bloggen igen :) Jeg er så glad for I følger med. 

I dag vil jeg vise jer mine nye og fantastiske Wonders støvler! Som I ved, er jeg virkelig fan af Wonders mærket! Jeg synes de laver det mest fantastiske fodtøj, i kæmpe tøj komfort og lækre designs! Og disse støvler er ingen undtagelse! Jeg er forelsket!

2
Nye Wonders støvler!

DSC08844
Mine nye Wonders støvler er købt hos Blondie og Buster, Maren Smeds Gyde 5 i Aarhus C.

DSC08848
Støvlerne koster 1.499,- og forhandles fortsat i butikkerne. De findes også i mørkebrune ;)

Jeg vil bruge mine nye biker meets snake boots samme med stramme sorte jeans og t-shirts, eller lækre striks og en hue :)! Det fede ved disse boots er bl.a. at de er ekstra vidde foroven, hvilket får dine ben til at se ekstra slanke ud! Bonus!

Rigtig god aften til jer.

XOXO Lise 

 

 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *