Nye yndlingsstøvler!

Hey Ya’ll ;)

Og velkommen tilbage! Jeg håber I har haft et par gode dage? Jeg har tilbragt aftnen i går og dagen i dag i dejlige Copenhagen. I går besøgte jeg min skønne veninde Mia, for i dag at stå røøøøøv tidligt op for at skyde editorial shoot til JEGELSKERMODE’s Tabazine Christmas Edition som udkommer her 1. december! Og billederne blev FANTASTISKE! I får et lille sneak peak her:

1453294_10153493598990554_309142915_n

Glæd jer til at se hele magasinet! Husk I kan læse Tabazine på jeres Ipad eller andre tablets – Tabazine App’en finder I i App Store :)

I dag vil jer lige vise jer nogle af mine nye yndlingsstøvler! Mine nye Shoe Biz støvler, som jeg længe havde ventet og glædet mig til skulle ankomme! De lod dog vente på sig, men da de endelig ramte butikken var der også liv og glade dage! Nyd billederne, så nyder jeg støvlerne ;)

DSC08835
Nye boots fra danske Shoe Biz!

DSC08832
Mine nye smukke støvler er købt hos Blondie & Buster, Maren Smeds Gyde 5, 8000 Aarhus C.

DSC08833
De koster 899,- og forhandles fortsat i Blondie & Buster :)

DSC08834
Jeg eeeelsker elsker elsker quiltet på støvlerne, kombineret med den rå sål. Det er sådan lidt Chanel møder Skylar Grey – I like it a lot! Jeg vil bruge dem både med løse chinos og stramme jeans. 

I kan bl.a. se her, hvordan jeg vil bruge dem med stramme jeans. Og her kan I se hvordan jeg vil bruge dem med chinos :)

Hav en god aften!

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *