Nyt fra H&M


hm
Shop hele kollektionen her.

Goddag kære læsere og velkommen på bloggen igen! Jeg skrev vist i går, at vi var færdige med modeugen for denne gang – og det er vi egentlig også… Meeeen! Den nye kampagne fra H&M hedder faktisk Fashion Weeks, og følger perfekt i tråd med den netop afsluttet modeuge i KBH. Endvidere løber New York-, Paris- og London Fashion Week jo af stablen her i september, og Berlin Fashion Week blev afholdt kort tid inden Københavns modeuge, så kampagnen er ret aktuel netop nu.

Måske I allerede har set den nye kampagne? Den har i hvert fald fanget mit øje hist og her rundt omkring i København (hvis ikke, kan I jo evt. lige klikke på videoen ovenfor). Som I nok ved, og kunne læse ud af min anmeldelse i går, så er jeg jo utrolig glad for sort og hvid – specielt i kombination med hinanden! Kontrasterne giver så meget kant, samtidigt med at det er sofistikeret som en ind i helved! Safe to say; jeg er vild med det. Det er bl.a. også derfor jeg er så begejstret for den nye Fashion Weeks kollektion fra H&M, da det hele i denne kollektion er holdt sort og hvid. Specielt er jeg ret begejstret for sandaletterne og skindhandskerne. Jeg er vild med at H&M altid er så budgetvenlige, men budgetvenlig betyder desværre også, at man ofte må fravælge lækre materialer som eksempelvis ægte skind, hvilket jeg har fuld forståelse for… Jeg hader bare kunstlæder – derfor er jeg rigtig glad ved, specielt de meget budgetvenlige handsker i ægte læder! (til kun 199,-).
Det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg allerede har erhvervet mig lidt fra kollektionen . Jeg faldt naturligvis over en frakke, som jeg under ingen omstændigheder kunne leve uden! Jeg har længe været på jagt efter en klassisk sort frakke med et twist, og det fandt jeg for nyligt hos H&M.

Den skønne kampagnevideo er desuden ekstra cool, da det er kunstneren Le Youth der har produceret musiknummeret hertil – et moderne nummer af 90’er hittet “Killer” af Adamski.

Shop hele Fashion Weeks kollektionen her, eller klik jer ind på www.hm.com/dk – hvor du finder masser af smukke sorte og hvide items, også udover Fashion Weeks kollektionen. Obs! og husk at til og med 7. september får du – 25 % på en valgfri vare hos H&M online, ved at bruge rabatkoden: 2200

Rigtig dejlig dag til jer!
XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *