Outfit inspiration shortsedragt

Hej og godaften My Dears!

Hvad så, har I nydt dagen? Jeg har jobbet og jobbet og jobbet. Jeg stod tidligt op for at lave JEM-arbejde, for derefter at tage på arbejde i Blondie & Buster og sælge sko… og her til aften har jeg så lavet mere JEM-arbejde – men jeg er virkelig også ved at være til bunds i det snart, det er SÅ dejligt – glæder mig så meget til at se resultaterne :)! Husker I at følge med på JEGELSKERMODE? Lige nu kører vi en række indlæg, hvor I kan lære redaktionen bedre at kende :)!

I dag har jeg lavet et lille inspirationsindlæg til jer! Det er ingen hemmelighed, at jeg er helt vild med min sorte shortsedragt fra JUST A GIRL! Jeg elsker den så højt, at jeg overvejer om jeg også skal købe den i hvid? Søde Anna rocker den da ret godt i hvert fald!

Det fede ved buksedragten er, at man kan style den til ALT! Den kan jo seriøst bruges til ALT! For en uges tid siden stylede jeg shortse-dragten her i et sporty look, I får lige et billede her:

I kan se alle outfitbillederne fra søndag den 11. august her. I dag har jeg dog ikke stylet min shortse-dragt sporty, jeg har tværtimod forsøgt at style den lidt mere formelt, sofistikeret – måske endda lidt business agtigt? døm selv :) I får billederne her:

Buksedragten er JUST A GIRL – Hun har lige skiftet domæne fra .com til .dk.

Besøg www.justagirlsj.dk – alt er under 500 kr. derinde!!!

Så øhm… Jeg ser rimelig sur ud på det her billede, det er jeg ikke.. JEG ELSKER MIN SHORTSE-DRAGT ;)!

Blazer: MbyM / Buksedragt: Just A Girl / Øreringe: ALDO / Taske: Ved ikke? Feriefund… / Stiletter: Planisphére.

 Tip: Blazer og spidse sko gør altså de fleste outfit dét mere sofistikeret!

Rigtig god aften til jer!

Husk at følge mig på Instagram: LISEVEJNOE – Twitter: LiseVejnoe – Bloglovin: Follow on Bloglovin

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Pingback: Støvler, som lovet | Lises Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *