Outfit of the day med spraytan på!!!

Hejsa Kære Læsere og godaften!

Så gik der lige et par dage endnu engang inden jeg fik blogget til jer igen! I am so sorry! Jeg har jo simpelthen bare fejret fødselsdag på fødselsdag de sidste par dage.

Men nu er jeg tilbage for en kort stund og vil dele nogle billeder med jer fra i dag! Billederne er af dagens outfit og er taget af min skønne lillesøster, Ida. I kan desuden også se min smækre lækre kulør, som jeg fik lavet hos Salon F i onsdags :) God fornøjelse og god aften!

Dagens Outfit 17.11.13:

Skjortebluse: Vila / Stroptop: H&M / Jeans: Pieces / Støvler: Vagabond / Armbånd: Aagaard / Øreringe: Asos / Ring med krone: Kranz & Ziegler / Ring med perle: Arvestykke. 

 

…Og lidt billeder af min spraytan, fra i dag også:

Jeg fik lavet spraytan hos Salon F i onsdags, så min tan er efterhånden ved at være 4 – 5 dag gammel, men holder stadig rigtig flot! Jeg er en pige der rigtig godt kan lide at gå i hvidt i efterårs- og vintermånederne. For selvom sort altid er og vil være den nye sort, så er jeg altså bare ikke en særlig sort pige. Jeg ELSKER farver! Men mange farver kan godt virkelig lidt malplaceret i de koldere måneder, derfor kan jeg godt lide at gå i hvidt – det holder sgu! Til alle årstider! Men øv hvor er det bare ærgerligt at gå i ét med blusen og væggen for den sags skyld! Derfor er det lækkert med lidt kulør – og oven i købet på en billig og ikke skadelig måde. Det koster 150,- at få lavet spraytan hos Salon F og du slipper for ærgerlige konsekvenser som rynker og læderhud! Og ikke mindst risikoen for hudkræft! Bestil tid her: www.frisor.dk/salonf

XOXO Lise

 

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *