PRD pressedag – AW15

1 (1) 7 (5) 5 (3) 5 (1) 8 (5) 9 (5)
Trøje: H&M / Skjorte: Vero Moda / Jeans: Dr. Denim / Støvler: Shoe the Bear / Ring: Maria Black.
Det smukke hvide sæt jeg har fået fingrene i her er fra InWear.

Godaften kære læsere. Åh, det bliver et kort lille indlæg i dag. Jeg har her til aften været til pressedag hos PRD Agency, for at se alle deres nye smukke AW15 kollektioner. PRD huser bl.a. InWear, Tommy Hilfiger, Hummel, Matinique m.fl. Specielt er jeg fuldstændig forelsket i nærmest alt InWear og Tommy Hilfiger sender afsted. Her til aften faldt både Janie og jeg pladask for hvert vores sæt hos PRD. Begge smukke sæt er faktisk i butikkerne pr. maj 2015 – VI GLÆDER OS!

Jeg tog en god omgang billeder, som jeg vil dele løbende med jer de næste ugers tid. I PRD’s showroom var der nemlig MANGE must-haves, som jeg vil glæde mig til at vise her på bloggen. Indtil da; vil jeg takke de søde og smukke PRD piger for en hyggelig aften (/sen eftermiddag) og kravle i seng – drømmende om smukke AW15 kollektioner.

Vi blogges ved! Husk i morgen er SIDSTE DAG hvor I kan deltage i min give away af en smuk grøn Lyngby vase.

Sov godt.
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *