Red Billi Bi

Hejsa mine søde læsere.

Jeg håber I har nydt weekenden? Jeg har jobbet og festet, rimlig standard but nice :) Og endnu nicere med Modern Family i Zulu boksen i dag! Det er virkelig bare en af de sjoveste serier i verden!

Jeg ville vildt gerne vise jer de sidste billeder fra modeugen i dag, men da jeg pt. er uden telefon (hvor de fleste af mine billeder er på) må det lige blive i morgen i stedet :) I stedet vil jeg vise jer mine fine røde Billi Bi ballerinaer. De er egentlig ikke så nye mere, jeg har vis bare ikke fået jer vist dem. Jeg så forresten lige at COMPANY’S nye kampagne hedder “When in doubt, wear red” – hvilket jeg umiddelbart tænkte var meget nice, de havde også et par virkelig fine røde bukser i vinduet… Desværre ligner jeg bare lidt for nemt en prostitueret i rødt, med mit lange lyse hår osv… Såehm det bliver nok ikke mig som kommer til at sporte COMPANY’S nye kampagne aller mest.. Mest røde flade sko må jeg da kunne bære uden at se billig ud ;) Nyd billederne!

Ballerinaer fra Billi Bi

Købt i Maj 2012

De er købt hos Blondie & Buster, Maren Smeds Gyde 5, 8000 Aarhus C. 

Ballerinaerne her er perfekt til at give et lidt kedelig outfit, et klassisk, sofistikeret og muntert look. 

 

Vi blogges ved dears!

Follow on Bloglovin

Sov godt!

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *