The Jewellery Room Presse Brunch

foto 5
De nye jubilaeums is fra Magnum, som vi kunne maeske og smaeske os i til The Jewellery Room presse brunch.
foto 2
Ualmindelig laekre små anretninger!
foto 3
Sushi til brunch? Helt sikkert :)!foto 1 foto 4
….Og lidt til ganen
jew (1)
Maria Black
jew (2)

Maria Black
jew (5)

Maria Black
jew (3)
Zarah Voigt
jew (4)

Zarah Voigt
room (3)
Ole Lynggaard Copenhagen
room (2)

Ole Lynggaard Copenhagen

room (1)
Ole Lynggaard Copenhagen

Hej mine yndlings laesere, og velkommen :)
Jeg håber I nyder det fine fine vejr i dag? Det goer jeg, desvaerre skal jeg snart ind og sidde i en bus, på den lange tur til Aarhus. Jeg vil derfor også skynde mig videre i programmet.

I dag vil jeg vise jer mine billeder fra presse brunchen hos The Jewellery Room i torsdags. Janie og jeg var forbi, og vi var simpelthen henrykte over dette laekre arrangement! The Jewellery Room er et nyere tiltag under modeugen, og er en smykkeudstilling samt mindre messe lige overfor Forum under modeugen, arrangeret af blandt andet Goldmind Communication. Her var vi så budt indenfor til laekker sushi-brunch og ikke mindst smukke smukke smykker!

Jeg var inviteret af Maria Black og Agency V, og hendes smykker skuffer jo aldrig! Heller ikke denne saeson… De minimalistiske, rå, simple og bare SÅ smukke smykker fungerer altså bare! Jeg er ret overbevist om, at Maria Blacks smykker vil vise sig at vaere tidsloese, selv om de netop nu rammer smykkemoden perfekt.

Som nogle af jer allerede ved, har jeg en forkaerlighed for Zarah Voigts smykker. Jeg har haft fornoejelsen af at moede designeren flere gange, og hun er simpelthen så rar. Endvidere er jeg vild med det melankolske univers hun skaber, gennem sine designs og udstillinger. Udstillingen hos The Jewellery Room var bestemt også bemaerkelsesvaerdig og smuk! Tre fine modeller sad til udstilling, daekket i smykker af Zarah Voigt – det var meget eksklusivt og mystisk på samme tid.

Når jeg taenker eksklusive smykker taenker jeg Ole Lynggaard, derfor skulle Janie & jeg naturligvis også forbi Ole Lynggaard Copenhagen og se de funklende smykker herfra. Jeg var specielt vild med slangeringene, som også var i oereringe.
– Selv om jeg er vild med minimalistiske smykker, vil mit prinsessehjerte nok altid banke for funklende, eksklusive og en småle overdådige smykker – hvilket jeg synes Ole Lynggaard er god til… Og også tro mod sit eget brand i sine designs! I like it, a lot!

Det var det jeg havde til jer :) Hav en fantastisk mandag!
XOXO Lise  

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *