This beautiful new shirt of mine – Only

IMG_6908 IMG_6907 IMG_6906 IMG_7036 IMG_7046 IMG_7058
Hvid skjorte: Only / Buks: Stylepit / Sko: Planisphére / Neglelak: Wonders.

Hej og godaften kære læsere. Har I haft en god start på ugen? Det har jeg – med en hyggelig dag på arbejdet og en tur i fitness. I fitness tog jeg  39 minutter (men hvem tæller right?) på løbebåndet til Ciara (she’s so great!) efterfulgt af en dejlig gåtur hjem (min cykel er i stykker) med verdens bedste sang i ørerne: Elisa – Dancing. Nu har jeg sat mig til rette foran skærmen (TV’et ikke computeren… eller også computeren faktisk) for at se Twillight Eclipse – lovely.

Derfor vil jeg også skynde mig at komme videre i teksten, så jeg kan få klappet skærmen her sammen og nyde Edward og Bellas kærlighedshistorie. Har I læst bøgerne?

I dag vil jeg vise jer min nye, hvide skjorte fra Only. Jeg er helt vild med den – må den aldrig dø. Den er i sådan noget specielt tykt og ekstra lækkert materiale. Og så er jeg vild med deltaljerne – de er små og fine, men ikke for meget. Hvilket gør den perfectly classic. Den er købt til 239,75 DKK hos Stylepit.dk – men lige nu kan du fange den på tilbud. Klik her.

Min søde kæreste har taget billederne :)

Sleep tight.
XO Lise

Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. Loving them pants!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *