Træt, trættere, miiig…

Hej søde læsere og godaften!

SÅ er det endelig weekend! Og thank god for that! Jeg er SÅ træt og har haft sådan en travl uge med JEGELSKERMODE! Så det bliver også bare lige et hurtigt indlæg herfra, inden jeg smider mig på sofaen. I dag vil jeg også vise jer nogle totaaaal slap-af sko. Jeg har nemlig købt nye Birkenstock sandaler, lidt uden for sæsonen jaja jeg ved det godt, men jeg så dem i et katalog og så var jeg jo bare nødt til at have dem! Og dem skal I have lov at se her:

DSC09003
Nye lækre Birkenstock sandaler.

DSC09000
De er købt hos Blondie & Buster, Maren Smeds Gyde 5, 8000 Aarhus C (for en gangs skyld ;)!!!)DSC09001
Jeg mener de koster 699,- 

DSC09002
Jeg vil bruge sandalerne til at futte rundt i her i lejligheden, og udendørs til sommer sammen med lange maxikjoler, gerne gråmaleret. 

 

God fredag aften til jer!

XOXO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *