Vinderen af min birthday give away

IMG_9624 IMG_9626 IMG_9630

Er blomsterne på billedet ikke bare noget af det smukkeste, I nogensinde har set? De er fra min søde bedste veninde Janie, hun sendte dem på min fødselsdag. Jeg holder så meget af blomster (og af Janie). Jeg møder fra tid til anden mennesker som ikke kan se værdien i blomster. Som I nok kan forestille jer, er jeg altid et stort spørgsmålstegn, when confronted with this kind of nonsense. Oh well. 

I dag er det min fornøjelse at afsløre, hvem der vinder den smukke og skønne Valentina parfume fra Valentino – som Prispresseren.dk har været så venlig at sponsorere. Hvis I stadig mangler de sidste julegaver, så smut forbi Prispresseren.dk – de har det største udvalg af parfumer til meget konkurrencedygtige priser. Og hvis du bestiller inden kl. 15.00, afsendes din ordre samme dag.

Vinderen af en 50 ml Valentina by Valentino parfume er Line – kommentar nummer 8. Vinderen får direkte besked. Tillykke.

Følger I med på bloglovin’? 
XO Lise

Sponsoreret – præmien er venligst sponsoreret.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *