White accessories cravings for spring

white
Wonders læderpumpH&M taljebælteLatinn espadrillosWilkens kuffertRiver Island bælteTamaris zebra støvleH&M bredt taljebælteSonia Rykiel lædertaske.  

Hej og godformiddag smukke læsere. Nyder I denne smukke smukke dag? Jeg har bevæget mig ud på Islands Brygge i dag for at deltage i lidt undervisning. “Men Lise, ville du ikke hellere tilbringe de bedste timer af dagen ude i det gode vejr, frem for i et mørklagt undervisningslokale” – Fuck yes, men jeg kan vist ikke tillade mig mere fravær i denne omgang, så her er jeg.

Det giver mig til gengæld mulighed for at blogge lidt til jer – og i anledning af dagens smukke vejr har jeg fundet et udvalg af smukke, hvide accessories – som jeg ville ønske, at jeg ejede i denne sæson. Som I ved; har hvid jo været det nye sort i de sidste par sæsoner. Synes du dog, at et helt outfit af hvidt kan være svært at style – eller bære i det hele taget? Så er hvide accessories en rigtig god måde at få denne trend ind i din garderobe.

Enjoy – og hav en rigtig skøn dag.
XO Lise

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *