Ziaja Goat’s milk day creme

IMG_9003 IMG_9000 IMG_9011

Kære læsere, jeg har glædet mig sådan til at skrive dette indlæg – for det er virkelig et tip, som jeg er så begejstret for at kunne give videre!

Siden jul har jeg brugt dagcreme, natcreme og rensemælk fra mærket Ziaja. Jeg kendte ikke mærket i forvejen og må indrømme, at jeg var noget skeptisk ved tanken om at bruge produkter i mit ansigt som indeholdte gedemælk. Så lad mig først og fremmest lige få dette af banen: Nej, de lugter ikke af ged! De dufter tværtimod rigtig dejligt – mildt og ikke for parfumeret (indrømmet: Jeg var ekstremt nervøs, da jeg åbnede produkterne og duftede til dem – men jeg kunne heldigvis ånde lettet op).

Jeg vil glæde mig til at dele anmeldelse af alle tre produkter med jer, men i dag er mit fokus på dagcremen. Og anmeldelsen, ja – den er faktisk blevet ret markant…

DETTE ER DEN BEDSTE DAGCREME JEG NOGENSINDE HAR HAFT! Det er den virkelig. Konsistensen er så lækker! Den er let og luftig – uden at være for tynd – præcis som en dagcreme skal være. Og den fedter ikke. Produktet lover, at have en udglattende effekt mod rynker, envidere giver den fugt og lindrer irritation. Som jeg tidligere har skrevet herinde, har jeg ret tør hud i ansigtet, men med denne creme oplever jeg faktisk en positiv forandring. Min hud er mindre irriteret og slet ikke så tør som normalt. Om mine rynker er mindsket eller ej (de er heldigvis ikke så talstærkt repræsenteret i mit ansigt), kan jeg ikke sige med sikkerhed. Men jeg ser klart en effekt mod det bedre – jeg oplever min hud pænere.

Som I kan læse jer frem til, er jeg virkelig glad for Ziaja’s dagcreme her. Og jeg er ekstra begejstret over, at kunne give dette tip videre. Specielt fordi dagcremen kun kostet 38 DKK! Ziaja’s mange spændende produkter kan købes på www.ziajashop.dkdirekte link til dagcremen her. …Det er sgu lidt svært, at skrive en troværdig anmeldelse, når man er så begejstret for produktet, som jeg er. Det lyder jo som om, at hvert ord er købt og betalt. Det er på en eller anden måde nemmere, at være troværdig i sin anmeldelse, hvis den ikke er 100 procent positiv – og endnu mere hvis man lige giver en lille sviner med på vejen. Det gør jeg ikke. For jeg har intet at indvende ved dette produkt. Ziaja’s dagcreme er fantastisk, det synes jeg virkelig (på trods af, at jeg ingen anelse har om, hvordan man udtaler Ziaja). 

Ziaja Goat’s milk dagcreme får fem ud af fem stjerner fra mig – og de varmeste anbefalinger! 

XO Lise

Sponsoreret – produktet er modtaget i gave, dog uden forpligtelser om omtale.

Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *