1. Advent give away: OGX Coconut Water

ogx-6 ogx-1 ogx-2 ogx-4 ogx-5 ogx-3

Jeg har simpelthen glædet mig sådan til i dag! Dels fordi jeg elsker jul! Og 1. advent er altså en glimrende anledning til officielt at sige: Så er julen her! …Men jeg har også glædet mig til i dag, fordi vi skal have os en rigtig lækker give away her på bloggen. De trofaste læsere – eller dem som har læst med i minimum et år i hvert fald – ved jo, at min forrige jul var præget af det onde speciale. WELL NO MORE MY FRIENDS! NO MORE! Det er ovre, jeg kan kalde mig Cand. Mag. og vigtigst af alt (eller i hvert fald vigtigt); jeg har god tid til at julehygge om jer, kære læsere, her på bloggen i år. Og det er jeg altså glad for.

Jeg er også glad for at kunne annoncere, at jeg har teamet op med seje PR bureauer og brands for at give jer nogle super lækre advents-give aways… Og skal vi så ikke se at få skudt den første i gang?

I de seneste to dage har I jo kunne læse om OGX Coconut Water serien her på bloggen. Og hvis I har læst med, så ved I allerede, at jeg er enormt positiv over serien. Den er så dødlækker! Serien består af shampoo, balsam og olie-spray. Alle tre produkter indeholder kokosvand, kokosolie og elektrolytter (naturlige næringssalte), som tilsammen efterlader håret fugtet og næret.

I dag og én uge frem får én heldig vinder muligheden for at vinde hele sættet her på bloggen. Det eneste du skal gøre er at have charme, selvtillid og lækkert hår… Nej, that’s a joke. Dét som jeg skal bede jer om at gøre for at deltage i konkurrencen er følgende:
– Følg mig på Instagram @LiseVejnoe – direkte link her. 
– Følg OGX Beauty’s officielle profil på Instagram @ogx_beauty – direkte link her
– Kommenter på dette indlæg, at du har deltaget :) (Obs – find kommentarfeltet lige over overskriften på dette indlæg (der hvor der står kommentarer))

Vinderen annonceres her på bloggen næste søndag (4. december). Præmien har en værdi af omkring 270,- og kan ikke ombyttes til kontanter.

Held og lykke søde læsere, og glædelig 1. søndag i advent. 
XO Lise

Sponsoreret.

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Eeeelsker duften af kokos, så jeg ville svæve gennem vinteren…:-).

 2. Jeg har deltaget. Men kan ikke se de kommentarer, jeg skriver O-).

  • Hej Åse. Tak for din kommentar ;) jeg skal godkende alle første gangs kommentarer fra personer, som ikke har kommenteret på bloggen før. Så det var derfor du ikke kunne se din kommentar. Men nu er du godkendt ;) de bedste hilsner Lise

 3. Jeg er en af dem, der elsker duften af kokos! Heldigvis har jeg skiftet job – for mine tidligere kollegaer hadede min håndcreme med kokosduft. Så de gav mig en der dufter af ingefær i stedet for. Det er bare ikke det samme.
  By The Way så har jeg lige købt et par Global Funk bukser. De var så pæne på dig – så dem måtte jeg også eje.

  • Hej Louise. Mange tak for din søde kommentar. Haha det var da pokkers med dine tidligere kollegaer. Jeg kender godt lidt problemet, min tidligere Roomie var/er allergisk overfor kokos.

   Og tak for din søde kommentar om global funk bukserne – jeg håber, at du bliver glad for dem :)

   De bedste hilsner
   Lise

 4. Det var da en lækker præmie :) Dejlig december til dig :)

 5. Charlotte Lang Hansen

  Deltager

 6. Jeg vil elske at prøve disse produkter, så deltager selvfølgelig! Duften af kokos er jo fantastisk!
  – Glædelig 1. december.

 7. Jeg deltager :)

 8. Lækker præmie, krydser fingre :)

 9. Følger begge på IG. :)

 10. Jeg deltager :)

 11. Åh, det ville være så dejligt. Jeg bor ofte i Indien hvor de bruger meget kokosolie, og jeg savner det altid her i Danmark :’)

  • Hej Marie. Tak for din kommentar. Lyder spændende med Indien! Kokosolie er virkelig et vidundermiddel – og hårprodukterne her dufter så dejligt. Held og lykke i konkurrencen og tak fordi du læser med. KH Lise

 12. Skøn præmie, kunne være super dejligt med nye produkter til håret;-)

 13. Sikke en lækker præmie! :-)

 14. Jeg deltager helt sikkert!!<3:)

 15. Det lyder så skønt. Glædelig december ❤️

 16. Caroline Stadsbjerg

  Jeg deltager!

 17. Jeg har hørt så meget godt om det her mærke, og kokos er min yndlingsduft! :D
  Rigtig glædelig december, tak for en god blog og lækre konkurrencer!

  • Kære Louise. Mange tak for din søde kommentar. Det var første gang, at jeg prøvede OGX’ produkter med denne serie – og jeg var enormt positiv over dem :) Også glædelig december til dig, tak fordi du læser med og held og lykke i konkurrencen. KH Lise

 18. Glædelig december til dig og dine. Jeg glæder mig til at gå på opdagelse herinde. ❤️
  Miatilda A // Aimlovelive@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *