3. Advent give away: Revitalizing Ritual Ceremony

sponsoreret
IMG_7730_GWA

IMG_7711
IMG_7724 IMG_7735 IMG_7730 IMG_7737 IMG_7740

Kæreste læsere. Hej og godaften! Jeg har sat mig i min bløde lænestol, smækket benene op og sat et afsnit af den nye sæson af ‘The Crown‘ på (PS: The Crown er på listen over mine yndlings yndlings yndlings serier – se alle mine serie anbefalinger her). En smule tiltrængt afslapning efter en travl, men skøn, weekend. Simon og jeg har holdt fødselsdagsfest for vores familie. Så vi har haft huset (eller rettere sagt; den lille etværelses lejlighed) fyldt. Jeg kan slet ikke vente med at vise jer alle de smukke gaver, som jeg har fået! Men lige nu er der slet ikke plads på bloggen, for nu da både min og Simons fødselsdag er veloverstået, skal vi igen vende blikket mod den dejlige, forestående jul.

First things first: Vinderen af 2. advent give away 2017
Med frygt for at gentage mig selv, så lad mig starte med at sige dette: Inden vi kaster os over dagens ret så lækre give away, skal vi lige runde forrige søndags give away: Musthaves fra Iphoneopladere.dk. Tak til alle, som deltog i denne mere praktiske give away om en bestemt uundværlig præmie – hvilket jeg også har kunnet læse, ud fra jeres søde kommentarer. Så tak for alle dem! Inden jeg afslører vinderen, så lad mig lige minde jer på; at I kan købe de tre Iphone items hos Iphoneopladere.dk til ret budgetvenlige priser: Apple MFI kabel (1 meter) med fem års garanti! til 89,- + iPhone USB-adapter 5W til 99,- og iPad USB-adapter 12W til 119,-.

 • Og nu til den heldige vinder! Tillykke til Camilla M (kommentar nr. 7). Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du får en email fra mig, så hold øje med din indbakke ;)

3. Advent give away: Revitalizing Ritual Ceremony 
Og nu kære læsere til en give away, som jeg er særligt stolt af at kunne udlodde! Det er nemlig nogle af mine personlige yndlings produkter! i dag kan I vinde et dejligt gavesæt fra Rituals: The Ritual of Laughing Buddha.
– Jeg har flere gange haft fornøjelse af at prøve diverse Rituals produkter, og jeg er endnu ikke blevet skuffet! Hvilket man egentlig må sige er ret imponerende, når man tænker på deres store produktportefølje. Rituals er et brand, som udvikler produkter ud fra gamle asiatiske filosofier og pleje, velvære og ritualerne heromkring.

I dag er det min store fornøjelse at udlodde et gavesæt fra serien ‘The Ritual of Laughing Buddha‘. En serie, bestående af revitaliserende produkter, som tillader dig at starte hver dag med et lille lykkeligt øjeblik. Alle produkterne dufter mildt af sød appelsin og cedar træ. I gaven får I følgende:

For at vinde dette smukke gavesæt fra Rituals skal I gøre følgende:

 1. Følg mig på Instagram: @LiseVejnoe (direkte link her)
 2. Følg Rituals på Instagram: @Ritualscosmetics (direkte link her)
 3. Og husk at kommentere her i indlægget, at du har deltaget. Klik på kommentarfeltet i toppen af dette indlæg.

Rigtig god aften og held og lykke!
XO Lise

Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Vildt lækre produkter, jeg deltager

 2. Deltager

 3. Hvor lækkert! Jeg deltager

 4. Uh! Det er lækre sager det her!
  Religionslæreren vil meget gerne vinde Laughing Buddha serien
  Glædelig 3. Søndag i advent!!

 5. Kære Lise. Jeg er også med ;) Jeg har engang haft fingrene i scrub’en, ouuug den siger jeg ikke nej til at blive nære venner med igen! God jul til dig! :)

 6. Hvor er det en helt fantastisk giveaway, krydser fingre ;) God jul <3

 7. Cecilie Holtze Jacobsen

  Det ville være luksus at vinde, de laver bare de lækreste produkter

  Glædelig advent ❄️

 8. Deltager – uha jeg håber, at jeg er heldig

 9. Jeg deltager.
  Super lækre produkter, som jeg meget gerne vil være den heldige vinder af! glædelig jul til dig!

 10. Jeg deltager og krydser såååååå meget alt hvad jeg har!!

 11. Jeg deltager også <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 12. Ej, hvor er det bare en lækker giveaway – Rituals
  Jeg deltager! ✨✨✨

 13. Jeg deltager meget gerne

 14. Glædelig jul ❄

 15. Sikke en lækker præmie Krydser fingre :)

 16. Jeg elsker Rituals, men har endnu ikke prøvet deres produkter fra denne serie – så jeg krydser fingre :)

  • Kære M. Mange tak for din kommentar, og fordi du læser med. Jeg er også helt vild med Rituals, og denne serie kan helt sikkert varmt anbefales! Held og lykke i konkurrencen, og rigtig glædelig jul. De bedste hilsner Lise

 17. Krydser fingre og glædelig jul til dig

 18. Nøj det er nogle af de skønneste produkter du har fundet❤️ Rigtig glædelig jul til dig og din familie

 19. Jeg deltager selvfølgelig – for sikke da nogle lækre produkter!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *